Emre Bari
Berlin Panteri
- 30 Ocak 2019
- 41.954
- 36.438
- 2.773
brawo 40ayak
ilic lincoln belhanda üçlüsünün neresi oyun aklıydı yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
brawo 40ayak
Lazlar hangi wonderkid’i getirdi yav?Abi bizim ligimize genç oyuncu gelmiyor lafını duydukça kan şekerim beynime yükseliyor ya. Lazların getirebildiği ülkeye GS markası ve gücü getirmeye yetmiyor, oldu...
brawo 40ayak
Genç, potansiyel vaadeden oyuncu kastım reis, wonderkid mertebesine yükselen çocuğun burda işi olmaz zaten. İş ki onları o seviyeye gelmeden keşfedip almak.Lazlar hangi wonderkid’i getirdi yav?
Sacmalik. 2-3 gun önce istedigin topcuyu yerine adam almadilar diye vermediler, e bugun yerine adam aldilar diye veriyorlar. 2-3 gun icinde ne olduda ozaman istedigini simdi istemiyon? Diye soramadi mal muhabirlerAltimiranin yerine adam alamamislar bu yüzden 2 3 gün önce kapanmis bu olay zaten, öyle diyor hoca. Ozaman necin bu yangin dün geceden beri.
40x0.3048=12.192m40 feet 12 metre fln yapıyor
Ah ulan ahh...
Asprilla ve Nhaga ligde toplam kac dakka alcak acaba
ben 700 dakikaya raziyim
Yönetimi korumak icin yalan söyledi okanAltimiranin yerine adam alamamislar bu yüzden 2 3 gün önce kapanmis bu olay zaten, öyle diyor hoca. Ozaman necin bu yangin dün geceden beri.
40x0.3048=12.192m
Harika hesaplamissin ustad. Bayagi yakin.
Şimdi Türk takımlarından biri bu oyuncuyu alırlarsa hangi yüzle bakacaklar insanların suratına? Kameralar önünde göz göre göre pervasızca yalan söyleyebilen insanlar nasıl hala istifa etmiyorlar, anlayamıyorum.yalan zaten betise acil para lazim
Bencede bu, kacan balik büyük olacak.Yönetimi korumak icin yalan söyledi okan
Betis bonservisiyle salmaya hazirdi biz ise kiralamak istedik o yüzden olmadi transfer
Dursun para harcamak istemedi yani olay bu