- 3 Haziran 2015
- 56.986
- 66.110
- 4.143
O neKinestetik tarzda futbolcumuz yok
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O neKinestetik tarzda futbolcumuz yok
Böyle bir soru geleceğini düşünmemiştim düşünüp cevap vericem
Mason ne ara kime sovdu ya kacirmisiz bari layk verelim
Aziz ile icli disli degil miydi Adnan Polat zamaninda?Allah korusun yani Fenerbahçe’nin Yardakçısı olur herif çok içten pazarlıklı çok sıkıntılı bir adam
Galatasaray'da başkan değişlikliği olacaksa eğer, bu kesinlikle Adnan Polat olmamalı. Bir şekilde Ali Dürüst etrafında birleşmeli bence camia. Şu anda bize belli bir ağırlığı, tecrübesi olan bir profil lazım. Aklıma Ali Dürüst dışında kimse gelmiyor.
Kemerburgaz'da Nhaga fırtınası1-2 gün içinde Nhaga antrenmanlarda uçuyormuş haberi gelir mi![]()
Ben gordum, yazmayayim simdi. 1 yil ban yerim, o derece.@Ekin Amad diye gördüm ama küfürleri görmedim
vay be ben de kendisine zamaninda sovmustum ceza da almamistim ama hak etmisti@Ekin Amad diye gördüm ama küfürleri görmedim
O normalde güncelleme olunca yapılıyor o da 3-4 ayda bir benim bildiğim.Bu tmart bize gelince niye böyle? Normalde genc oyuncu alindigi zaman verilen bonservisi hemen eklerler. Hani nhagaya 7m€ verdik, kadroya ekledigi zaman 7m€ ile yazmali. Ama yoh yine 1m€ yazmislar.
Veya yeni eklendigi zaman transfer dönemlerde. Bende böyle hatirliyorum. Yanlista olabilirim.O normalde güncelleme olunca yapılıyor o da 3-4 ayda bir benim bildiğim.
6.5 bu arada bonservisi.
o kimSerhat hala biri icin ugrasiyorlar ama %99 kapandi diyor.