Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Boey'in bek olarak gelmesi güzel olabilir ama halen daha problemimiz çözülmedi. Bu takımda orta saha, 10 numara ve yedek forvet yok aq

Ligin en zayıf takımlarıyla oynadık pozisyon üretemedik. Pozisyon üretemedikçe savunmaya adam dolduruyoruz. Kayseri ve Karagümrük maçlarında 6 numaralık ne oldu? İlk yarıdan 3 tane atıp farka gideceksin bu kadar basit. Lang ve Asprilla kötü çıkarsa bittik zaten.

kanadı bek'e devşirdiysek bekte orta saha olur kafası çok yenilikçiymiş. singo döndüğünde orta saha oynar diye dalga geçiyordum gerçek oluyor

Orta saha almadık filan ama Boey'in gelmesine sevindim. Gidişine baya üzülmüştüm. Singo 6 konusuna gelince, 20 sene top oynamış adamlar bile kesin olur olmaz diyemiyor. Denenir, olursa süper olur. Olmazsa Lemina sakatlanmasın diye dua edeceğiz.

Bizimkiler Boey transferinde kesin yine faksı tersten saplayıp yetiştiremeyecek.

Okan buruk İlkay ve sara 8 kullanacak, 6da torre ya da lemina kullanacak. Kendi 6 yerine boey istemiştir belli ki. Okan buruk da orta saha düşmanı. Yoksa bir orta saha kiralanırdı.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takimda en iyi ṣut atan topcumuz sallai, kasaplik da var. Orta sahada degerlendirmek dogru olabilir

Ya istemiyorum 360 orta saha

100 derece açıyla oynasın düzgün oynasın

Hoca barisi sag bek oybatti salaiyi sag bek oynatti neden singo ve Davinson denemesine karsi geliyonuz adam becebikiyo bu isleri biraz saygi duyun be abi.Her seyide siz bilmeyi verin azcik

Boey transferi sacma

Sallai sadece bizde degil genel olarak avrupa kuluplerine bakacak olursak sag bekte kullanim olarak en iyi topculardan birisi

Atak baslatiyor,cizgi’yi kullaniyor,ic koridoru kullaniyor,sane ile pas baglantisi cok iyi,hucum hattina ekstra kosularla etkili olmamizi sagliyor

Boey yedek bekleyecekse ok ama sallai bu takimin en önemli parcasi,o bölge de degisiklik anlamsiz

Bunun yanında Sallai kanatta iş yapmıyor, kötü oynuyor. Orijinal mevkisi kanat olsa da adam bekte daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt