Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sacmaliga gel, en iyi oynayan oyuncuya alternatif getiriyorsun üstelik yine yedegine 30m€ para harcamisken. Singo gercekten 6da oynayacaksa bundan sonra bilemem. Ama ozaman banko oynamali. Kesiciligi zaten üst düzey. Hizida cok iyi. Ayagida kötü sayilmaz. Belki olur, bakalim. Yazmistim zaten juventus macinda orda oynamali diye cünkü baska alternatif yok, torreirayi hayata oraya atamasin.

Yener Ince Frankenstein mı yapmaya çalisıyor ya? Her sakattan bi uvzu alıp mukemmel futbolcuyu transfer edecek heralde

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hoca dün singoyu boşuna sağ stoper oynatmadı. Bana göre sannchezin arkasında düşünüyor bu sezon.

Gelecek ilk mac boey 70.dk in 80 dk out. Sakatlik. Yener Ince= mutlu

Bu sene de böyleyiz galiba hayırlı olsun 👇

lineup-builder-44.webp

Singo-Sanchez-Abdüş
Boey-Torreira-Sallai-Sara-BAY
Sane-Osimhen

Olur mu
Devamlı oynayabilsin diye gelen Lang, devre dışı kalınca böyle bir gazete manşeti okur gibi oldum:

NOA LANG KRİZİ! 🔥
Okan Buruk, Galatasaray’ı 3-5-2 sistemine çevirdi. Ancak hamlenin bedeli ağır oldu. Noa Lang kulübeye çekildi ve iddialara göre bu karara çok öfkeli. Soyunma odasında huzursuzluk yarattığı, hatta Okan Buruk ile sert bir tartışma yaşadığı konuşuluyor.
Yeni sistem sahada mı kazanacak, yoksa Galatasaray’ı içten mi bölecek?

beyler sıkı tutunun

galatasaray yüzyılı sağdan başlıyor

sağ stoper sanchez
önünde singo
sağ bek boey
sağ kanat Sane
Singo'nun önünde 8.5 numara sallai

Offfffffffffffffffffff

yazarken bile terledim

Neyse Boey'i hic beklemiyordum ama simdi artik gercekten transferi kapattik. Ama asil onemli olan orta sahaya DMC olacak bir kaliteli topcuyu getiremediler maalesef.

Bir daha bu yonetim kalmasin da soyle profesyonel bir ekip goruruz insallah, yoksa yaz donemi yeniden cile cekecegiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt