Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sağlıklı kalabilirse sezon sonu Davinson yerine stopere çekeriz. Ben orada daha iyi performans vereceğini düşünüyorum.

Davinson'un performans seneye daha da düşecek. Bu yıl mesela arkadan gelip bir adamı yakaladığını hiç görmedik.

Sağlıklı kalamazsa zaten geçmiş olsun. Sağa sola 3-5 kuruşa kiraya verirler.

30 milyon € bir tarafımıza kaçar + üstüne 5 milyonda maaşı var.

Geldiği zamanda yazmıştık çok yanlış hamle oldu diye.
çok az kişiydik dostum bu transferin doğru olmadığını söyleyen

%100 doğru bir yorum olsa da

Yeni şeyler deneme arzusuna hayır diyemiyorum :asd:
Fantazi dusunceleri anliyorum, herkes kendince birseyleri hayal edebilir ama bir cogu gercek disi olunca acaba kafasindan ne geciyor bunlarin diye dusunmuyorum degilim. Bir beki stopere koyunca otomatikmen iyi stoper olmuyor, ya da stoperi orta sahaya atinca sanki kendiliginden oyuncu bir an Declan Rice'a donusecek. Bu kapasite ile alakali bir sey, alt yapi egitimlerinden baslar ve oyuncunun hem zekasi hem fiziki durumuna kadar bir cok seye kadar gider, yani vucut yapisi ile alakali da birsey oldugu kadar futbolcunun ne kadar 'futbolcu' oldugu gibi olaya yaklasmak gerek.

Dama degil ki o tasi suraya al bunu oraya koy :asd:

Akşam Sallai şöyle iyi böyle memnunum diyorsun sabah adamı yedek bırakacak transfer yapıyorsun :D

eğer haber doğruysa, ben de olsam ben de imzalamam dün akşam 2.lig takımına karşı bile baya as veya as a çok yakın yıldız topçular oynadı, 3.lig takımı fethiye maçında da yine sağlam oyuncular oynadı,sonradan oyuna girenler de genç değil as ve as a yakın adamlardı

Akşam Sallai şöyle iyi böyle memnunum diyorsun sabah adamı yedek bırakacak transfer yapıyorsun :D

boey geberiği mi sallai'yi yedek bırakacak?

ehem.gif

eğer haber doğruysa, ben de olsam ben de imzalamam dün akşam 2.lig takımına karşı bile baya as veya as a çok yakın yıldız topçular oynadı, 3.lig takımı fethiye maçında da yine sağlam oyuncular oynadı,sonradan oyuna girenler de genç değil as ve as a yakın adamlardı

U-19'da bile oynayamayan birine neden a takımda süre verilsin. Önce kendi yaş kategorisinde kendini göstersin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt