Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sane sana ne lazım demişler
Duymamış
Sane ne lazım
Anlamamış
Sana ne demişler
Sane ne diye şaşırmış
Kavukçu dönmüş
Hocam Sane'ye sorduk
Sanane dedi
demiş

ulan şu gençleri 1 ay önce alsaydınız para yok deseydiniz kim ne diyecekti be rezil kepaze herifler

muhtemelen antepi yener tırt kupa maçlarında da çocukları görmüş olurduk

ulan şu gençleri 1 ay önce alsaydınız para yok deseydiniz kim ne diyecekti be rezil kepaze herifler

muhtemelen antepi yener tırt kupa maçlarında da çocukları görmüş olurduk

Juventuslular kafayı yiyor şu an

Napıyor ulan bu Galatasaray diye

Kim ne oynayacak hangi mevkide belli değil

Spagetti'nin anlık;

Okan B ye bu kadar elestiri varsa ilerki senelerdeki Kucuk Fatih terim (Arda) hocamiza neler denir hayal bile edemiyorum

Bende Sallai 'den memnun oldum son iki ay falan ama gözünüzde fazla büyütmeyin derim. Her maç aptal aptal fauller, sari kartlar ve güçlü rakiplere karsi defansif eksikleri bariz öne çikan bir oyuncu.

Teklif gelmesine gerek yok
Giren girdi zaten sıkıntı yok bu saatten sonra. Ben ne kadarını çıkarabiliriz onun derdindeyim.

Adam oynarsa ne ala ama hem buraya gelmek istemedi maaşla zor ikna ettiler hem de yaşadığı sakatlıklar ortada.

Bu saatten sonra dikiş tutması zor ama ümitli olanlar beklesin ne diyem.

Şu stoperden 6 numara yapma işini daha önce de denemişlerdi.

Chedjou diye mal bir stoperimiz vardı. Savunma bilmezdi ama ayağı iyi diye bir efsane dolaşıyordu ortalıkta.

Çok rahat 6 numara oynar falan diyordu herkes. Sonra bir gün koydular 6 numaraya ebesini gördüler...

Neyse çok girmeyeyim sıkıntılı yıllardı.
Tank tı lakabı. Hello kitty gibi geziyordu sahada

Boey aşırı gereksiz ve manasız bir transfer oldu

Sattığın adamı kiraladın bundan sonra nasıl satacaksın? kim niye alsın tekrar bize geri dönecek ise adam, kötü bir işaret, amatör bir transfer

Yabancı topçu u23 değil sakatlık problemi var ve üstüne üstelik 2 tane süper sağ bekin var üstüne alıyorsun ne alaka?

Fizikli lemina tarzında orta saha ihtiyacın var iken ihtiyacın olmayan yere adam aldın şişirdin vesaire vesaire

5 savunmaci + 2 on liberolu kadrolarla mac izlemek istiyom biraz

OB'nin 7 hucumculu duzeni biktirdiydi detoks iyi gelir

Yaa durun daha Okan hoca ayrıldıktan sonra en ufak kötü gidişatta 1000 tane Okan hoca editi göreceğiz.
Arda hocama cok yuklenilecek .Sonra Okan Hocam da nerede kalmistik diyerek geri donecek .Yemin ederim cok sansli Taraftariz hangi takimda bu kadar basarili Tdler yetisiyor kiymetini bilmiyoz .

1770297059931.webp

Yav 6 numarada top tekniği her şeydir muhabbeti türedi birden. Bir de hızın hiçbir önemi yok diyen var.

O zaman koyalım İlkay'ı 6'ya oynasın?

Olm Mandela Keita falan yanıp tutuşuyordunuz burada adamın ayağı yok lan bildiğin, eliyle bile pas atamayacak kadar sığır bir herif.

Singo çok iyi oynar diye demiyorum bunu. Ama yani Mandela Keita denilen takoz gelseydi acayip sevinecektiniz, Singo 6 denemesi manasız bile olsa kalkıp "top tekniği zayıf" vs demeyin.

Yav 6 numarada top tekniği her şeydir muhabbeti türedi birden. Bir de hızın hiçbir önemi yok diyen var.

O zaman koyalım İlkay'ı 6'ya oynasın?

Olm Mandela Keita falan yanıp tutuşuyordunuz burada adamın ayağı yok lan bildiğin, eliyle bile pas atamayacak kadar sığır bir herif.

Singo çok iyi oynar diye demiyorum bunu. Ama yani Mandela Keita denilen takoz gelseydi acayip sevinecektiniz, Singo 6 denemesi manasız bile olsa kalkıp "top tekniği zayıf" vs demeyin.
singonun tekniği stoper için bile zayıf dostum

6 no çıkarsa hoca kemerburgazda yakılmalı

3lü çıkak singo OS olacağına yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt