Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fm'de iyi idi

Göztepe, Beşiktaş'a giden Junior Olaitan yerine Lommel SK'dan 24 yaşındaki Bulgar oyuncu Filip Krastev'i kiraladı.

Resim

HHA ya sorulan superchati de gormussundur o zaman yüzde soruyolar lemina yok en önemli adamimiz osi sonrasi 55 - 45 diyor :asd: yok 50 -50 deseydin bari :d

Yav 70'e 30 muhabbeti bana da fazla geldi ama 55-45 ne lan. Bana göre de 60-40 en mantıklı olanı.

Bizim hücum hattımız çok güçlü, onların orta sahası çok daha güçlü, savunma hattımız bence benzer.

Çok garip bi 2 maç olacak bence.

Oyuncunun biraz hakkını yediysem afedersiniz. Yani biraz abarttım çünkü hani daha iyi anlatabilmek istedim kendimi.
Ayagi takoz olsa topla 40-50 metre drippling yapamazdi onu demek istiyorum, izleyenler bilir bunu. Mesela Singo merkezden 40 metre top sursun sorunsuz ayakta alkislarim, o derece :)

Hayal, meyal, düşler gibi / Uçup giden kuşlar gibi / Yosun tutan taşlar gibi

Yaz ayında Al Hilal'den Osimhen için Nunez + 60-70 milyon euro gibi bir teklif bekliyorum.

Yav 70'e 30 muhabbeti bana da fazla geldi ama 55-45 ne lan. Bana göre de 60-40 en mantıklı olanı.

Bizim hücum hattımız çok güçlü, onların orta sahası çok daha güçlü, savunma hattımız bence benzer.

Çok garip bi 2 maç olacak bence.
70-30 da fazla evette 55 -45 ne olum lemina yerine adam almisiz gibi iyisinden :asd: herif cidden analiz islerinde komedi yav.

Singo 6 olarak değil 3 lü stoper bence olay. Orta saha kontrolü nedir bilmeyen adamı kimse 6 ya koymaz. Boeyide 3 lü de oynayabilirsin stoper eksiğin olunca Lemina yı da. O yüzden stoper eksiği de olmuyo. Muhtemelen bunu düşündüler. Sol beklerden memnun değil anlaşılan bide Barış Lang muhabbeti var. Bazı maçlara sol kanat bek Barış önünde Lang olacak sekilde cıkcaz muhtemelen. Bazı maçlara normal 4 lü. Bu durumda Asprilla da oynar. Yapılabilir mi bilmiyorum ama bence olay bu. Yoksa Singo nun 6 olması saçma geldi bana. Yeni cocukta var orda gereksiz oluyo.

Oyun zekası ve alışkanlıkla alakalı birşey bu, çizgide sırtını bir tarafa yaslayarak oynuyorsun ve çoğunlukla önüne alıyorsun topu, ortada öyle olmayacak.

Ayrıca 31 bons 5 maaş verilen adam o kadar iyi adamki takımda mevki bulunamıyor.

İlk devre ve şimdi takım eksik kaldıysa baş sorumlusu o Singo denilen heriftir, ona verilen parayla 3 tane öküz alınırdı.
Çok anlamsız saçma sapan bir transfer
Sağ bek aldığın adamın sağ bek oynayamacağını sonradan öğrenmek ne demek acaba hadi açıklayın
Şİmdi de stoper diye yutturmaya çalışıyorsunuz. Hadi stoper diyelim, e 31M verdiniz. Ulan o paraya ne stoperler var.
Neresinden bakarsan bak kıçımıza kaçmış bir kazıktır Singo
Geçmiş olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt