Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.442
- 91.435
- 5.093
Allah razı olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Umut Işık@Umut Işık orta saha transferi gerçekleşmeyince ve Oulai gelmeyince dikkat edersen kayıplara karıştı.
Kendisi fenerli olmuş Kante transferinden ötürü.
Lang ilk maçında gayet iyiydi. Onun sayesinde ileri tarafta daha çok kaldık. Barış Yunus Sane aynı anda sahada olunca langirta dönüyor maç koş babam kos. Langin sakinliği ve top tutması acayip pozitif yansıdı tebrik ediyorum emeği gecenleri net iyi transfer
allah belaniYerini ulan yerini
Apo tek yavBizim değişmeyen ana dizilişimiz kağıt üstünde 4-2-3-1
An itibariyle iyi veya kötü fark etmez cidden kalabalık bir kadro oldu
Uğurcan - Günay
Boey - Sallai
Sanchez - Singo
Apokerim - Kaan - Arda
Jakops - Eren - Kazımcan
Torreira - Nhaga
Lemina - Sara
Yunus - İlkay
Sane - Aspirin
Barış - Lang - Kutucu
Osimhen - İcardi
Boey ve Lang bence kesin alinir Aspirilla da ortadayimkiraladığımız 3 adamı da alacağımızı düşünmüyorum
Apo tek yav
Bir yerden başla SadrimNapsak aziz var mı kafanda bişi
30 çok bence langa vermezler o kadarBoey ve Lang bence kesin alinir Aspirilla da ortadayim
valla ben şu an kendisine tamamen düzgün karakteri, futbol aklı ve olası bir teknik adamlık kariyeri ihtimali sebebiyle ses çıkarmıyorum. yoksa büyük hayal kırıklığı oldu benim için de. çok istiyordum gelmesini.
30 çok bence langa vermezler o kadar
*Allah belaneallah belani
Lang daha fazlada eder potansiyeli gosterirse ama Baris sene sonu gider hayirlisiyla Dunya kupasina da gidersek Avrupa yapar.30 çok bence langa vermezler o kadar