Oğuz Demir
10 Numara!
- 4 Aralık 2008
- 17.468
- 3.382
- 1.898
İlk 11 için ortasaha ve yedek genç sol stoper almadan transfer dönemini kapatmak nasıl bişey anlamak mümkün değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

kadr-ül cl yarı finalinde skor avantajı bizdeyken son 5 dk
singo-davi-abdül
boey-torreira-lemina-jakobs
sallai-osimhen-barış
inanılmaz gerçekten inanılmaz
şu adamı alexle karşılaştırdılar niye biliyor musun hepsi aşağılık psikolojisinin ürünü
kanlı canlı izledik ya, Allah'a binlerce kez şükürler olsun
Valla adminim son gün keyfim açtı 6bira bari gelseydi valla yıkıldık yokluktan Sallai-Singo filan düşünüyoruz kafayı sıyırdık.@Umut Işık orta saha transferi gerçekleşmeyince ve Oulai gelmeyince dikkat edersen kayıplara karıştı.
Kendisi fenerli olmuş Kante transferinden ötürü.
30m Euron var Barış mi alırsın lang mi30 çok bence langa vermezler o kadar
barış30m Euron var Barış mi alırsın lang mi
Aynaya baksin
İki kişi beğendiDeğerli admirim
Senin postlarını severek okuyorum
Özel ilgiyle takip ediyorum
Özellikle bu konularda ve nöbetlerde yazdıklarınla foruma gerçekten çok katkı sağlıyorsun
Bu nedenle senin fikirlerine çok önem veren bir okur olarak
Önce bu ilk 11'i paylaştığın için tebrik ederim
ama bu nasıl ilk 11 yapacağın kadroya sokim
Her seye ragmen olacagiz Sarper'imSeyyar Tayyar abi şampiyon olacak mıyız
Toplamda 22 milyon Euro bonservis bağladığımız adamları (Nelson ve Zaniolo) kiraya göndermek kadar aptalca bir şey yoknelsson salağı 3. stoperliği kabul edip triplere girmeseydi mükemmel bi alternatif olurdu ya
kapandığında falan al karşılasın dursun
zaha ziyech fln bi ton arıza adam geldi gitti hocanın en nefret ettiği adam nelssondu yawToplamda 22 milyon Euro bonservis bağladığımız adamları (Nelson ve Zaniolo) kiraya göndermek kadar aptalca bir şey yok
Gerekirse zorla tutacaktık ikisini de Barış Alper'i zorla tuttuğumuz gibi.Bu darlıkta bir yaraya merhem olurlardı mutlaka

Nelson kendini bayağı büyük bir oyuncu olarak görüyor ben açıklamalardan öyle anlıyorum,arıza oradan çıkmıştır niye oynatılmıyorum veya az oynatılıyorum gibisindenzaha ziyech fln bi ton arıza adam geldi gitti hocanın en nefret ettiği adam nelssondu yaw
vardır arızası elbet