Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 11 için ortasaha ve yedek genç sol stoper almadan transfer dönemini kapatmak nasıl bişey anlamak mümkün değil.

kadr-ül cl yarı finalinde skor avantajı bizdeyken son 5 dk :asd:

singo-davi-abdül
boey-torreira-lemina-jakobs
sallai-osimhen-barış

Sacha ne alaka ya. Abi madem ileride böyle bi olaya girişeceksin sağ bek diye aldığın Singonun 30 milyonu ne olacak

@Umut Işık orta saha transferi gerçekleşmeyince ve Oulai gelmeyince dikkat edersen kayıplara karıştı.

Kendisi fenerli olmuş Kante transferinden ötürü.
Valla adminim son gün keyfim açtı 6bira bari gelseydi valla yıkıldık yokluktan Sallai-Singo filan düşünüyoruz kafayı sıyırdık.

Deniz Zorlu, Nhaga transferimiz için helal olsun yazdı mı? Herkese helal, bize yoksa küseceğim.

KIRADAN DONECEKLER

Jelert
Cuesta
Zaniolo
Nelsson

YABANCI FUTBOLCULAR

Sanchez
Jakobs
Torreira
Lemina
Boey
Singo
Sallai
Sara
Nhaga
Lang
Sane
Aspirilla
Osi
Icardi

Kiradan dönecekler ile Icardi'den garanti çıkarız. Yerli oyuncu taramak lazım bol bol yoksa işimiz yaş. Bizim çapsız yönetim ile değişim çok zor. ET ister bu kadroyu dönüştürmek yazın. Bide 26 dünya kupası var hepten kötü işler..

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Değerli admirim

Senin postlarını severek okuyorum

Özel ilgiyle takip ediyorum

Özellikle bu konularda ve nöbetlerde yazdıklarınla foruma gerçekten çok katkı sağlıyorsun

Bu nedenle senin fikirlerine çok önem veren bir okur olarak

Önce bu ilk 11'i paylaştığın için tebrik ederim

ama bu nasıl ilk 11 yapacağın kadroya sokim
İki kişi beğendi

Kudurabilirsin

nelsson salağı 3. stoperliği kabul edip triplere girmeseydi mükemmel bi alternatif olurdu ya

kapandığında falan al karşılasın dursun
Toplamda 22 milyon Euro bonservis bağladığımız adamları (Nelson ve Zaniolo) kiraya göndermek kadar aptalca bir şey yok

Gerekirse zorla tutacaktık ikisini de Barış Alper'i zorla tuttuğumuz gibi.Bu darlıkta bir yaraya merhem olurlardı mutlaka

Sol stoper yedeği olarak Sivas'tan emirhan veya manisa'dan ada denenebilir aslında ümit akdağ veya yusuf akçiçek olmazsa ahmetcan kaplan da körelmiştir zaten.

Toplamda 22 milyon Euro bonservis bağladığımız adamları (Nelson ve Zaniolo) kiraya göndermek kadar aptalca bir şey yok

Gerekirse zorla tutacaktık ikisini de Barış Alper'i zorla tuttuğumuz gibi.Bu darlıkta bir yaraya merhem olurlardı mutlaka
zaha ziyech fln bi ton arıza adam geldi gitti hocanın en nefret ettiği adam nelssondu yaw :asd:

vardır arızası elbet

nelsson kampın ilk gününe i dont work here şapkasıyla geldi yav.

s gitsin

zaha ziyech fln bi ton arıza adam geldi gitti hocanın en nefret ettiği adam nelssondu yaw :asd:

vardır arızası elbet
Nelson kendini bayağı büyük bir oyuncu olarak görüyor ben açıklamalardan öyle anlıyorum,arıza oradan çıkmıştır niye oynatılmıyorum veya az oynatılıyorum gibisinden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt