Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi kim ne oynar ben bilmem osimhen,sane oynasın onun dışında da 30+5 verdiğimiz Singo'yu ben sağlam olduğu sürece her maç görmek istiyorum kimin yerine olur bilmem ama her maç oynayacak bu adam bu kadar basit.O parayı verip aa beğenmedim olmaz diye bir şey yok.3lü mü oynar 5li mi artık kaçlı bilmem ama oynayacak o adam

Şu editi izleyip övenler ilk 15dk performansın da çöp damgası vuracak. Sorsan genç oyuncu isterler ama tahammül sıfır.

DÜnkü maçın konusuna girip bakın Aspirilla için neler yazmışlar.
Asprilla dün çok iyidi bence, bu kadar deneyen adam iyidir, sorumluluktan hiç kaçmadı.

Karar verme yetisini geliştirirse o paslar, takımı oynatma falan şu an bile fena değil.

Sıkıntı böyle oyunculara sövüp özgüvenlerini kırdıklarında başlıyor, adam top kullanmak istemiyor/

yoldan geçen 7 8 milyon veren yönetim ne oldu da kılı kırk yarıyor yıllık bazda bouye 3,5 , langa 4 miyon verdiler

singo davinson apo
boey tor sara sallai
sane osimhen lang

Asprilla dün çok iyidi bence, bu kadar deneyen adam iyidir, sorumluluktan hiç kaçmadı.

Karar verme yetisini geliştirirse o paslar, takımı oynatma falan şu an bile fena değil.

Sıkıntı böyle oyunculara sövüp özgüvenlerini kırdıklarında başlıyor, adam top kullanmak istemiyor/
Maşşalah çok özgüvenli oynuyor, fazla adam geçemedi, fizik biraz güçlenince o da olur. Oyunu görüşü içeri pasları falan güzel. Kuvvetlenmesi fizik kazanması lazım, Sane çok faydalı olacaktır, öğretme konusunda, çok çok sane izlemesi lazım

Şu editi izleyip övenler ilk 15dk performansın da çöp damgası vuracak. Sorsan genç oyuncu isterler ama tahammül sıfır.

DÜnkü maçın konusuna girip bakın Aspirilla için neler yazmışlar.
Aspirilla'yi begenmeyenlerden, hatta sallayanlardanim. Ustume alindim 😁 Kumasi kotu oldugu icin degil. 10 numara beklerken kanatta oynadigi icin, birebirleri kotu oldugu icin, opsiyonu 25m oldugu icin, falan filan. Nhaga bizim topcumuz. Adi ustunde, gelisime acik. Boklayan olursa bok yesin.

Dün çocuğun ilk top kaybında burada bile başlığında neler yazıldı

genç futbolculara tahammül eşiğimiz çok düşük hepimizin içinde bir miktar okan buruk var.

En azından geniş bir rotasyonumuz oldu
Barış Yunus yedek bile kalabilir formayı kapmak için yarışacaklar Sara formda Nhaga geldi Toreira vazgeçilmez Ilkay var orda da forma savaşı var
Boey ve Singo gelince Sallai de boşa çıktı oda hem 10 hem kanat olarak kullanılabilir

Artık daha rahat hocanın eli

Nhaga biraz baktım da yaşına göre top oynayışı olgun yav, pire gibi maşşalllah. Isırıyor ve yere sağlam basıyor, özgüven de var, sırtı dönük top almaya çekinmiyor, pas kalite biraz artarsa müthiş bişey çıkacak gibi, onun da Torriyi çok izlemesi lazım. İkili mücadeleden hiç kaçmıyo ölümüne dalıyo, çok kart gördürüyo rakibe bide. Bu maliyete çok iyi transfer derim ben. Arada böyle transferler iyidir tutmazsa da hayatta eleştirmem. En önemli olan şey taraftarların sabrı.
2-3 maç kötü oynayınca çocuğa yüklenmenin alemi yok, yönetimin yapmadığı takviyelerden bu çocuğun suçu yok, olur ya Okan hoca bazen oyuna sokar başarılı olamaz, bu çocuğun suçu değil, gereken orta sahayı almayan yöetimin suçu. Unutmayalım potansiyel diye geldi kurtarıcı diye gelmedi.

Bence de iyiydi ama kötü de olabilir, hiç problem değil. Üniversite kaydına ailesiyle giden adamların; o yaşta kıta, ülke, yaşam ve kültür değiştirip buraya gelen adamı bir anda mükememel oynayıp pozisyonunun en iyisi olmasını bekliyor.

Samimi değil genç oyuncu scout laflar filan.

Kendisini Cl listesine yazmayacak olmak, özgüvenini etkiler mi peki?

Bodrum'daki Musa Muhammed'i Göztepe almış Olaytan yerine! Doğru transfer buna denir, alt liglerde gelişim gösterecek tek adamdı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt