Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz bu kadar genç oyuncu neden aliyoruz ki ? Okanin oynatmayacagini hepimiz biliyoruz
Oyuncu dinlendirmeyi zinde tutmayı bilmiyor. Genç oyuncuyu atsa sahaya, enerjileri ile oyunu da tutacak diğer topçuların daha az yorulmalarını da sağlayacak. Günü geliyor orta saha çöküyor, çünkü genç ve aynı zamanda alternatif oyuncun yok. Genç oyuncunun gelişimini tecrübelenmesini de engelliyor. Düşün Gökdeniz oynatmıyor, oynattığında da sağ bek oynatıyor. Böyle bir mühendislik olmaz. Kapı yerine pencere kullanamazsın. Hele de genç oyuncu söz konusu ise.. gerekli transferlerde alınanlar ancak heba edilecekler maalesef.

Ümit Akdağ gelseydi kusursuz bir ara transfer olurdu. Şimdiki hâliyle 10 üzerinden 8 puan.

Modlar mesajlardan silinmis küfürlerin orijin halini görebiliyor mu?

İtidalli konuşuyorum diye belki birileri gıcık olacak ancak konuşucam. Twitter'da taraftarlardan ziyade Galatasaraylı diye bilinen ya da öyle gözüken bazı yorumcuları anlayamıyorum gerçekten. Yönetimi seversiniz Dursun Başkan'ın adını tipini seversiniz sevmezsiniz bilmem. Bu kulüp 3 yıldır şampiyon oluyor içeride dışarıda birçok derbide en yakın rakibini ezip geçtiği birçok maç oldu. Evet Avrupa'da tam başarı gelmedi ancak bu sene o konuda da elle tutulur bir netice var. 4 yılda inanılmaz oyuncular geldi kimler geldi kimler gitti. Bu kulüp yazın Osimhen aldı düşünebiliyor muyuz gerçekten sağlıklıca. Evet suçlanacak bazı şeyler var ama bu kadar olumsuz yorumlar momentumu vermemize neden oluyor. Biz daha 3 yıl önce Morutan transferine seviniyorduk orta sahamızda Taylan ve Cicaldau vardı. Yazın 100 milyondan fazla para harcandı. Yani herkesi alalım her şeyi yapalım diyoruz ancak her zaman istediğimiz olmayabiliyor. Okan hocayı yönetimi beğenmiyoruz. Onlar gidince daha iyisinin geleceği garantiyse buyrun beğenmeyelim ve gitsinler. Bundan sonra Galatasaray yüzyılı için artık konsantrasyon dönemi başlamıştır. Bu kulübün bütün zaferlerine imza atılan Mart Nisan ve tabiki MAYIS ayına geliyoruz. O zaman hep birlikte daha yüksek sesle KONSANTRASYON... ŞAMPİYON CİMBOM YAZDIRACAĞIZ..!!!

Rotasyon en gerekli mevki orta saha idi os dışında her yeri genişlettik

Bence Fener'den çok daha ideal bir kadro planlamamız var. Neden bu kadar negatif bakılıyor anlamıyorum. Geçen sezon 25 maç kaçırmış 19 yaşındaki sadece 4 kariyer golü olan bir oyuncu şu anda tek santraforları. Bizde ise Osimhen, Icardi ve Barış var tam tersi olsa nasıl bir tepki olacağını düşünemiyorum bile. Lemina-Sara-Torreira-İlkay-Renato orta sahasına eksik gözüyle bakılıyor. Orta sahamız Fener kadar rotasyonlu olmasa da kalite olarak yakın diğer mevkilerde ise hem sayısal hemde kalite olarak üstünüz. Fener'in hem defans hemde ofans kanatlarından hiçbirisini bizim kadroya düşünmezdim. Boey-Jakobs-Sallai-Eren-Sane-Yunus-Barış-Lang-Asprilla kanat anlamında böyle bir kalite ve rotasyon belkide tarihte yoktur. Singo'yu stoper rotasyonunda düşününce orası da gayet ideal oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt