Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerin santrafor durumu bilinçli mi yapıldı alamadılar mı acaba? Tedesco ortayı kalabalık tutup hiç yememeye mi oynayacak acaba. Zaten talisca asensio bir şekilde atıyoruz diyordur.
Onlarda atamazsa jokerleri devreye giriyor zaten

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Transfer dönemlerinde biz

20260206_083152.webp

geçen seneki bizim fikstür daha zordu ve aramızda 2 puan fark vardı netice 11 puan taktık ben takımıma güveniyorum Allahın izniyle yine şampiyon olacağız
Bizim rakibimiz tescilliler değil yalnız renktaş

Onlar olsa hiç dert değil

bu sezon saha dışı etkenler artık çok daha aleni ve sert bir şekilde oynuyorlar üzerimize karşı

Dert orası

Yaz döneminde listemi hazırlamak için çalışmalara basladim 🙂

Juve yi eler ve ardından tottenhami çekersek bu sene yarı final gayet mümkün bence

Ondan sonrası ya Allah ya bismillah
Juveyi gecersek , tottenhamk eleyebiliriz mantigi bende de var fakat egrisini dogrusunu dusundukce gene berbat bir deplasman naciyla elenecegimiz hissim var (gene mac gunu gaza gelirim ilk macin skoruna gore tabi ama su an oyle dusunuyorum)

Ortasahayi kalabalik yapalim derken allahbilir total maliyeti ne kadara gelen singo arkasina Boey alma yonetimin teknik ekibin, ligi alalim secimi alalim gerisi onemli degil modunda oldugunu gosteriyor bana.

Bu da yillardir bekledigimiz citayi yukari cikarmak, belli seviyeleri kirmak icin tasidigim hislere cok ters. Osimhen + saneden sonra, tamam pahali oldu ama yerli 6 7 senelik kaleci de aldin...arayinacmak icin adimlari atip en kritik kisimlari bosladilar.

Daha da beni sinir eden bu para muhabbeti ve yuksek faizle borclanmis olma durumu. Bir tarafi sikisinca cepten para harcayip taraftari idare eden yonetim var gibi yav.

Not: Yonetim derken sirf sportif as degil, transfer mekanizmasindaki herkesi dahil ediyorum tabi.

Asensio ve Talisca çok formda o yüzden bulduklarını atıyorlar neredeyse, biraz formdan düşseler işler değişir.

Bizim hücum hattının ise neredeyse tamamı ritimsiz ya da formsuz.
Bizim hucumu cesitlendiremeyisimiz osimhen ve sane , yeri gelince baris ve yunusun yapabileceklerini kisitliyor - haliyle tabelaya yansimiyor. Burda hocayi sorumlu tutuyorum ben kadro planlamasi, oyun planlamasi vs.(Ortasahada nitelik eksikligi ya da organizasyon artik kim nasil adlandirirsa)

Fenerde lig ozelinde forvete ihtiyaclari aslinda tam yok - herifler zaten 5 6 kisi kalabalik hucum ediyor iyi gunlerinde, hakem makem bilmemne destegi ile macin yuzde 80inini karsi kalede geciriyorlar zaten, bir sekilde gol yaziyor tabelaya. He Asensio yu o denklemden cikarirsan kagittan kule gibi patir patir dokuluyorlar - biraz musaba kereme gore daha servisci oynuyor . Onu da avrupaya yazmadilar tamamen ligde olacak(ki dertleri lig zaten)

Devre arasi asiri maliyetli transfer yapmamalarina okeyim (oluai vs mesela) ama transfer mantigini anlayamiyorum . Tamamen ligi kotaralim taraftari biraz dizginliyelim kafasinda is yapiyorlar gibi geliyor.

Bizim hucumu cesitlendiremeyisimiz osimhen ve sane , yeri gelince baris ve yunusun yapabileceklerini kisitliyor - haliyle tabelaya yansimiyor. Burda hocayi sorumlu tutuyorum ben kadro planlamasi, oyun planlamasi vs.(Ortasahada nitelik eksikligi ya da organizasyon artik kim nasil adlandirirsa)

Fenerde lig ozelinde forvete ihtiyaclari aslinda tam yok - herifler zaten 5 6 kisi kalabalik hucum ediyor iyi gunlerinde, hakem makem bilmemne destegi ile macin yuzde 80inini karsi kalede geciriyorlar zaten, bir sekilde gol yaziyor tabelaya.

Devre arasi asiri maliyetli transfer yapmamalarina okeyim (oluai vs mesela) ama transfer mantigini anlayamiyorum . Tamamen ligi kotaralim taraftari biraz dizginliyelim kafasinda is yapiyorlar gibi geliyor.
Ucuza ne bulurlarsa aldılar işte, neyde mantık arıyorsunki

Yazın Singo ya da Uğurcan hatta son gün İlkay mantıklı mıydı

ya da yazın sezona 4 yabancı kontenjanı boş bırakıp girerken, kadro çok iyi bundan sonrası bende diyen okan mantıklı mıydı

1.5 sene önce sağ bek ve orta saha ararken 35 milyon euro bonservisi jelert ve sara'ya vermek mantıklı mıydı

bir çok yanlışı hala osimhen piyangosu, geçmişten gelen torreira, davinson, abdülkerim gibi kemik bölgeler ya da yunus, barış gibi yok pahasına alınan adamlar nötlrüyor, davinson bu sene kötü olsa bile.

iyiki sane ve uğurcan'dan verim alabiliyoruz iyiki yani.

Juveyle Tottenhami yenersek yari finale de kaliriz finale de kaliriz yeter ki biz kazanalim.

Ucuza ne bulurlarsa aldılar işte, neyde mantık arıyorsunki

Yazın Singo ya da Uğurcan hatta son gün İlkay mantıklı mıydı

ya da yazın sezona 4 yabancı kontenjanı boş bırakıp girerken, kadro çok iyi bundan sonrası bende diyen okan mantıklı mıydı

1.5 sene önce sağ bek ve orta saha ararken 35 milyon euro bonservisi jelert ve sara'ya vermek mantıklı mıydı

bir çok yanlışı hala osimhen piyangosu, geçmişten gelen torreira, davinson, abdülkerim gibi kemik bölgeler ya da yunus, barış gibi yok pahasına alınan adamlar nötlrüyor, davinson bu sene kötü olsa bile.

iyiki sane ve uğurcan'dan verim alabiliyoruz iyiki yani.
Tabii ki mantikli bulmuyorum yav , agustosa kadar "yahu tamam bak sane uzerine simdi osimhen halloldu- kaleci ile ileriyi destekleyecek adamda gelirse harbi bu sefer beklentiyi karsilayabiliriz" diye umudum vardi.

Sonra en pahali ikinci transferimiz(galiba) singoyu 6 ayda duzgun kullanamadik - guya hocanin tutturdugu isimdi .

İlkay sureci zaten devre arasi transferindeki kafayla ayni, hic onemsenmeyen ortasaha durumuna son duzlukte yaptilar bir sey ( en basta olunlu buldum ama adam doymus , hirsini motivasyonunu bitirmis sahada bakinca) . Zaten kaleci sureci kafayi yedirdi iyice.

Simdi butcemiz yok falan yaziliyor. E o zaman ugurcani niye en sonlara dogru 36 ya aldinda haziranda saneden sonra 15 e almadin diye sormazlar mi yani.(15 ornek yani, pazarligini yapardin falan)

Bu yuzden ne olursa olsun bu anlayistaki yonetim, hoca vs her kimi istiyorsan sorumlu tut bizi ileri tasimayacak. Anca ligi aldik gercek 5 yildiz suyun karsi tarafi diye taraftari beslerler.

Ama sonra kimsede cikip "kafayi yersiniz, herkes Galatasaraya gelmek istiyor" ya da " bakilmadan alinacak" falan filan demesin . Taraftarla buyuk dalga gecmektir bu. Asla durust ve iletisimi acik bir yonetim degil son 2 senede (onceki 2 sene en azindan erden timur cikip gecistirmeden 3 4 cumle konusuyordu)

Su an pek goz onunde degil ama florya projesini rivaya benzetirse 6 ay banlik laf ederim burda muhtemelen.

CL listesine yazılmayacak, 1-2 yerli transfer daha yapabiliriz aslında.
Arda Okan
Ümit Akdağ
Deniz Gül üçlüsünden en az biri bu dönem çözülürse iyi olurdu.
Yıl sonunda da Çalhanoğlu'nu ucuza kapatmak lazım.

Lookman fblileri delirtmiştir. İlk maçında şov yapmış

nhaga --- biraz analiz ettim, 11 oynayacak yeteneği var ama hemen bu sene girmez, gelecek sene 11e yerleşir
asprilla --- biraz özgüven zedelenmesi yaşamış, biraz sabır gösterilmesi gereken bir yetenek
lang --- sene sonu alınır bence

Simdi Can Armando yerli sayiliyor mu?Tff sitesinde lisansi cikmakis gozukuyor.

14.5 saat sonra çilemiz bitiyor.

Her sene az takip edecegim diyorum ama o kadar abuk subuk surecler geciyorki az baksam bile sinirlendirmeyi basariyorlar...

Fenerin santrafor durumu bilinçli mi yapıldı alamadılar mı acaba? Tedesco ortayı kalabalık tutup hiç yememeye mi oynayacak acaba. Zaten talisca asensio bir şekilde atıyoruz diyordur.
4-6-0, Talisca veya Kerem gizli forvet gibi oynar, sıkıştıkları maçta sidikli' yi alırlar muhtemelen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt