Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tabii ki mantikli bulmuyorum yav , agustosa kadar "yahu tamam bak sane uzerine simdi osimhen halloldu- kaleci ile ileriyi destekleyecek adamda gelirse harbi bu sefer beklentiyi karsilayabiliriz" diye umudum vardi.

Sonra en pahali ikinci transferimiz(galiba) singoyu 6 ayda duzgun kullanamadik - guya hocanin tutturdugu isimdi .

İlkay sureci zaten devre arasi transferindeki kafayla ayni, hic onemsenmeyen ortasaha durumuna son duzlukte yaptilar bir sey ( en basta olunlu buldum ama adam doymus , hirsini motivasyonunu bitirmis sahada bakinca) . Zaten kaleci sureci kafayi yedirdi iyice.

Simdi butcemiz yok falan yaziliyor. E o zaman ugurcani niye en sonlara dogru 36 ya aldinda haziranda saneden sonra 15 e almadin diye sormazlar mi yani.(15 ornek yani, pazarligini yapardin falan)

Bu yuzden ne olursa olsun bu anlayistaki yonetim, hoca vs her kimi istiyorsan sorumlu tut bizi ileri tasimayacak. Anca ligi aldik gercek 5 yildiz suyun karsi tarafi diye taraftari beslerler.

Ama sonra kimsede cikip "kafayi yersiniz, herkes Galatasaraya gelmek istiyor" ya da " bakilmadan alinacak" falan filan demesin . Taraftarla buyuk dalga gecmektir bu. Asla durust ve iletisimi acik bir yonetim degil son 2 senede (onceki 2 sene en azindan erden timur cikip gecistirmeden 3 4 cumle konusuyordu)

Su an pek goz onunde degil ama florya projesini rivaya benzetirse 6 ay banlik laf ederim burda muhtemelen.
İlkay bence doğru transferdi, çok da iyi başladı sezona, hala toparlayacağını da düşünüyorum, Sara gibi sakatlık sonrası ciddi fiziksel düşüş yaşadı bu da ayrı garip.

Ben zamandan bahsediyorum daha çok, ilkay'ı alacaksan temmuzda al niye son güne kalıyor, Uğurcan alacaksan temmuzda al niye son güne kalıyor.

Bir Singo için hadi pazarlık vs dersin ama pazarlık olsa ucuz olurdu hayvan gibi para verdik.

Bu transfer dönemi de aynı, iki orta saha diye başlıyorsun, son gün zoraki genç bir adam alıyorsun. Bonservis harcamayacaksan en baştan iletişimi o şekilde kur.

1 senede 250 m euro bonservis ödedik, 250 m euro bu kadar kötü kullanılabilirdi hala 2.5 m euroluk Lemina sağlam kalsın diye dua ediyoruz.

İlkay bence doğru transferdi, çok da iyi başladı sezona, hala toparlayacağını da düşünüyorum, Sara gibi sakatlık sonrası ciddi fiziksel düşüş yaşadı bu da ayrı garip.

Ben zamandan bahsediyorum daha çok, ilkay'ı alacaksan temmuzda al niye son güne kalıyor, Uğurcan alacaksan temmuzda al niye son güne kalıyor.

Bir Singo için hadi pazarlık vs dersin ama pazarlık olsa ucuz olurdu hayvan gibi para verdik.

Bu transfer dönemi de aynı, iki orta saha diye başlıyorsun, son gün zoraki genç bir adam alıyorsun. Bonservis harcamayacaksan en baştan iletişimi o şekilde kur.

1 senede 250 m euro bonservis ödedik, 250 m euro bu kadar kötü kullanılabilirdi hala 2.5 m euroluk Lemina sağlam kalsın diye dua ediyoruz.
Aynen katiliyorum. Son gun sinava calismak.gibi bir sey. Hala hayret ediyorum bu tutumdayken saneyi nasil cat ilk gunlerde bagladilar (musiala sakatligindan sonra hayatta ayrilmazdi bence). Yani parayi maasi verince oluyor tabi de yani erken davranmalari sasirtmisti baya

Ama yonetim gercekten artik sabir tasirir noktaya geldi. Benim her seyden onceki derdim yonetim-taraftar iliskisinde iletisim ve berbat surec yonetimleri. Transfer kararlari surecleri de bir o kadar bosa zaman kaybetme ile geciyor.

Takımın en ihtiyaç olan bölgeleri 6 ve 10 numaraydı. Afrika kupasından önce lookman ve onyedikayla anlaşıp transferi kapatacaktık. lookman ile hem 10 numara hem hücum çeşitliliğimizi güçlendirecektik, onyedikaylada 6 numarada güçlü alternatifimiz olacaktı günün sonunda ne 6 numara aldık nede 10 numara, yine plansız rastgele bir transfer sezonu oldu bizim için. bu koca camia bu amatörlükleri kaldırmıyor artık acilen futbol şubesinin profesyonelleşmesi lazım

Uğur öyle bir morarmışki sinirden hellboy'a döndü herif

Ekli dosyayı görüntüle 314804
dün gece denk geldi de ne sacmaladı ya. singonun transferine engel olmalıydım diyor. bu vb yorumculara yüz verip bu tarz acıklamalar yapmalarına sebebiyet veren yönetimin abv. o canlı yayın bitmeden aranıp uyarılmalı bu tarz adamlar. eleştir yanlış de ama doğru veya yanlıs yapılacak transferlerde sen kimsin de bunu kendine hak görüyorsun. bi iki tane daha sıktı böyle.

hata, bunun söyledikleri kaynaklı transferlere etki ettiğini düşündürenlerde.

Ya işin en kötüsü çingene pazarlığı yapılıyor bir ay iki ay bazen daha uzun sürüyor emin ol aradaki farklar bir 2 milyon Euro falan bile değil hatta bazen son zamana bırakıp daha da fazla para verdiğimiz oluyor o zaman bu saçmalık pazarlığın anlamı nedir erden Timur zamanında en azından adam ciddi pazarlık yapıp kulübe ekonomik olarak kazanım sağlayacak rakamları indirerek transfer yaptı Icardi’nin transferi o şekilde

Bu Ugur felan bunlara itibar etmeyin yalandan sinirlenmelerle taraftari felan yonlendirmeye kalkiyorlar.İddia ediyorum bu forumda olan renkdaslarimin hepsi Galatasarayla yasar ama o yayincilarin icinden gercek anlamda Galatasarayi seven yuzde 5 i gecmez.Hepsi para prim yapma pesinde.

Asensio ve Talisca çok formda o yüzden bulduklarını atıyorlar neredeyse, biraz formdan düşseler işler değişir.

Bizim hücum hattının ise neredeyse tamamı ritimsiz ya da formsuz.

Kerem'in az çok verimsiz olacağını tahmin ediyordum da, abartı kötü oynuyor yav. 20 maç oldu, ligde 1 golü mü ne var, o da 4 attıkları Kayseri maçı. Sonradan açılır mı bilmem. Nene ve Kerem'in verimsizliği, Asencio ve Talisca'nın verimini dengeliyor şu anda.

Bizim takım da, transfer dönemi kapanıp, Avrupa fikstürü bitince, formu bariz yükselen bir takım. Çünkü oyuncuların net odağı lig oluyor o zaman. bu yüzden şu kara Şubat'ı bir atlatsak süper olacak. Rize ve Konya deplasmanları hayati iki dönemeç.

can armando sessiz sedasız geldi ama gelenler içinde en profesyonel kafa yapısına sahip olan topçu o

başımızdaki hoca ürkütüyor yoksa 2 seneye 30-40 mluk olacak topçu potansiyeli var

Kerem'in az çok verimsiz olacağını tahmin ediyordum da, abartı kötü oynuyor yav. 20 maç oldu, ligde 1 golü mü ne var, o da 4 attıkları Kayseri maçı. Sonradan açılır mı bilmem. Nene ve Kerem'in verimsizliği, Asencio ve Talisca'nın verimini dengeliyor şu anda.

Bizim takım da, transfer dönemi kapanıp, Avrupa fikstürü bitince, formu bariz yükselen bir takım. Çünkü oyuncuların net odağı lig oluyor o zaman. bu yüzden şu kara Şubat'ı bir atlatsak süper olacak. Rize ve Konya deplasmanları hayati iki dönemeç.
Nene verimsiz değil üstat gol asist yapıyor üst üste. Çok para verdiler ayri

Sacha boey transferini sevmedim.
Singo’ya alternatif diye Boey alınmaz. Boey alındıysa, Singo bek oynamayacak demek isteniyor. Frankfurt maçına stoper çıktı o gün 5 yedik.

Singo’nun bekten yardırmasını beğendik biz. Okan da sağ beke bu yüzden istedi.
Şimdi ya Okan saçmalıyor ya da Emre Kaplan’ın haberi doğruydu anlamı çıkıyor.
Her türlü yapacağınız işe sokayım.
Eren jacops olayını singo boeyde deneyip o kadar aldirdigi kanati boşa çıkarmak mi, bu lezzet kaf dağında olsa da giderim

Okan Buruk

images.webp

Ya işin en kötüsü çingene pazarlığı yapılıyor bir ay iki ay bazen daha uzun sürüyor emin ol aradaki farklar bir 2 milyon Euro falan bile değil hatta bazen son zamana bırakıp daha da fazla para verdiğimiz oluyor o zaman bu saçmalık pazarlığın anlamı nedir erden Timur zamanında en azından adam ciddi pazarlık yapıp kulübe ekonomik olarak kazanım sağlayacak rakamları indirerek transfer yaptı Icardi’nin transferi o şekilde
Kavukçu'nun maliyet özelinde 1 tane bile transfer başarısı yok zaten, çok fahiş bedellere getirdi tüm aldığı adamları ki bu adamdan en büyük beklenti ikna ve maliyet.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt