Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
Serkan rençber gibi aldırdığı oyunculardan bi bk olmayan bi sd lazım. Bu kulüp anca öyle düzlüğe çıkar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hayvan gibi özlemişim inş sakatlanmaz da alırız bonservisiniYalan mı söyleyelim arkadaş sacha boeyi özledik
Kendisi bir orta saha oyuncusu olduğuna göre bu klinik bir bulgu olabilir mi? @Melih Pekerorta sahadan nefret ediyor hocamız yav
Bosver rts. Böyle hak yedikleri icin sampiyon olamiyorlar ya zatenİnancıma ters olmasa bunlara her maç beddua ederdim, çünkü bunlar hak yemeyi hak olarak görüyorlar.
Kitaplarımda anlattım ama bunları.gsmizin son durumu ile alakalı analiz istemiştim cevap alamadım @Veli Baltacı
Singo sahanın merkezinde herhangi bi yerde kesinlikle oynayamaz. Sağ bek o adam ama inandıramıyoruz kulübeSingonun orta saha falan oynamayacagina adım gibi eminim, rize maçında sakatlık olmazsa juve maçında orta üçlümüz torreira sara önlerinde yunus.
Asprin al.başıma ağrılar giriyor asprilla'ya tutuldum durduk yere
Lan herkes dun listeyi paylasinca bakma geregi duymadim. Harbiden almamis okan. Lan okaaaaaaannnnnnnnhagayı almamışlar listeye püh
Bende yalnızca bana çıkıyor olabilir diye yazmamıştım. Penti reklamlarından çokça rahatsızım.Cuma günü pentinin fantezi iç çamaşırı reklamları günaha sokuyor, pentiden sponsorluk mu aldı forum
Kalabalık ortamlarda foruma giremez olduk hocam. Sapık sanacaklarBende yalnızca bana çıkıyor olabilir diye yazmamıştım. Penti reklamlarından çokça rahatsızım.
Gibi nöbetSerhan Türk:”Galatasaray yaz dönemi için çalışmalara başladı. İsmi geçen oyuncular heyecan verici.”
O ney abi Fb Beko'nun yeni basketçisi mi? :dFener forveti Avrupa'ya yetistiremedi, lig icin alsalarda belli ki iyi bir sey alamayacaklar. Keyfim yerinde. Sonra bi bakiyorsun Okan (hoca moca degil) CL listesi acikliyor. Ben bir Trankobuskas iceyim en iyisi.