Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Resmen g*tten uydurma hikaye yazmışlar.

"Al-Ittihad Club oyuncunun transferinde Fenerbahçe'ye 15 milyon Euro ödeyip ek olarak da N'Golo Kante'yi bonservisiyle birlikte verdi."
İki kulüp de böyle bir şey açıklamadığı halde neye dayanarak yazıyorlar bunu çok komik

Galatasaray td yakışan tavır bu mu? Korkaklığı var, doğru, yalan huyu da edindi son zamanlarda. En büyük suç, bu suçluları koruyup kollamak ve hatta onların suçunu üstlenmek değil mi? Ahlaki bir çöküş içinde…
Valla bizde yönetimi ifşa eden bir hoca hiç
Görmedim ben

Bizim hocalar hep bir ekip bilinci içerisinde yönetimi koruyuc açıklama yapmışlardır, bu yüzden kariyeri biten hocamız da var hamzaoğlu

Burhan Can Terzi: "Galatasaray, yaz transfer dönemi için Bernardo Silva ile belli bir noktaya kadar ilerleme kaydetti."

Burhan Can Terzi: "Galatasaray'ın yaz planlarından biri net şekilde Hakan Çalhanoğlu."

Valla bizde yönetimi ifşa eden bir hoca hiç
Görmedim ben

Bizim hocalar hep bir ekip bilinci içerisinde yönetimi koruyuc açıklama yapmışlardır, bu yüzden kariyeri biten hocamız da var hamzaoğlu
Gözümde hamzaoğlundan da beter. Tam bir koltuk sevdalısı. ET gönderilince yönetime kalkan oldu herkesten önce. Yönetimin ifşa edilecek birşeyi yok ki, herşey faş zaten bu yönetimin. Hamzaoğluna saygım var ama buna yok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt