Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
liste işine mi diyon, kazımcan işine mi?
:asd:
şu an Kazımcan ama herşey.

Kadro yeterli bundan sonrası bende lafından sonra söylediği her laf falso yok parasına bakmadan oyuncu alıcaz, alamayınca yok bütçe var, sonra gider Avrupa listesine 7 kanat koyar, 3 orta saha bırakır, Jacobs'un sağlıklı kalmadığı evrende gider bu sene belki de en kritik dönemde iş yapan beki gönderir.

Singo diye bir adam aldırır, şu an hiçkimse bu adam hangi mevkide oynayacak bilmiyor mesela ve tarihimizin en pahalı ikinci transferi.

Daha sayarım da neyse

Jakops patladı patlicak eli kulağında, en çalışkan genci neden gönderir bi hoca, Kazım kendi gitmek istemez, istese bile göndermem. Döve döve söve söve 18 yaşında bi orta saha aldırdık, o da listede yok. Rabbim tez zamanda senden kurtulmayı nasip etsin bize.

ilk duyduğumda acaba dedim hamza güreler ile takas falan mı anlaşıldı diye? malum genç bir yerli stopere hayır demeyiz. ama sanırım sadece kiralık vermişiz kazımcan'ı.
Jakops'a nasıl ve neden güvendik acaba? Asla güvenilecek adam değildi sakatlık konusunda.

Aciklamasi basit. Boey geldi diye gonderdi. Simdi Boey sol bek mi soran olur ama konu sol bek olmasi degil. Lazim olursa ucuncu sol bek alternatifi olarak Boey var diye dusunmustur yani Jakobs ve Eren var, bakti bunlar olmadi Boey gecer oraya diye oyle anlayin. Sagda oynayabilecek Sallai ve Singo da var daha hala zaten. Cocuk belkide kendi demistir bu kadar bek varken fazla sure bulamam diye.

kazımcan içerde kilitlenen tüm maçlarda oyuna atabileceğin en iyi alternatiflerden biriydi o kadar diyim eren-jacobs ayaksızlarından ziyade takımın en iyi orta kesenlerinden taçları hiç saymıyorum,millet savunması yok diyor da zaten savunması da olsa yeri premier lig

Ricacı oldular herhalde gene, başaksitimizin sol beki yok bi güzellik yapıver abisi dediler

Bizim aman efendim sepet efendim yönetimimiz de hay hay dedi emri yerine getiriverdi

Bu yönetim her hal ve kârda gitmeli, şampiyonlar ligi kupası gelse de gitmeli

Bıktırdı

Kazımcan Karataş, sezon sonuna kadar Başakşehir’e kiralandı. (Yakup Çınar)

Kazımcanı seviyorum ama erenden iyi demek güç şu an için

Yine de tutulmalıydı
İyi değil zaten. Eren'in bile defansif olarak ciddi hataları varken Kazımcan defansif olarak çok daha kötü. Kazımcan'ın tek artısı uzun taç atışları idi. Jakobs'a sakatlık konusunda güvenilmesi anlamsız geldi. 3. bek olarak her türlü takımda kalması hayırlı olurdu.

Jakops'a nasıl ve neden güvendik acaba? Asla güvenilecek adam değildi sakatlık konusunda.
cevabı aşağıda heis:
Aciklamasi basit. Boey geldi diye gonderdi. Simdi Boey sol bek mi soran olur ama konu sol bek olmasi degil. Lazim olursa ucuncu sol bek alternatifi olarak Boey var diye dusunmustur yani Jakobs ve Eren var, bakti bunlar olmadi Boey gecer oraya diye oyle anlayin. Sagda oynayabilecek Sallai ve Singo da var daha hala zaten. Cocuk belkide kendi demistir bu kadar bek varken fazla sure bulamam diye.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt