- 1 Ağustos 2009
- 46.914
- 49.185
- 4.708
Hakan BalhanoğluHakan b kim lan Hakan balta mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hakan BalhanoğluHakan b kim lan Hakan balta mi
şu an Kazımcan ama herşey.liste işine mi diyon, kazımcan işine mi?
![]()
Çocuk bir de Fenerbahçe deplasmanına çıktı. Taş gibi top oynadı.Kimse yokken oynamiş elinden geleni yapmış adamı peçete gibi kullanıp atmamız hoş değil.
Bu Okan cidden çok garip bir adam
Öyle bir şey yazdın ki… senin yüzünden tüm mesaimi buna harcayacağımReal geri alma maddesini kullanıp nico pazı almaya karar verirse ama oyuncu gitmek istemezse noluyor
3 gündür bunu düşünüyorum
Takimin agir abileriyle hasir nesir olan Eren‘den tirstigi icin su an Eren‘den net iyi olan masum, caliskan ve sessiz Kazimcan‘i yiyip afiyetle migdeye indirdi okanYine basarı cezasız kalmamıs eren yerine forma icin kendini yırtan cocuk yollanmıs
ilk duyduğumda acaba dedim hamza güreler ile takas falan mı anlaşıldı diye? malum genç bir yerli stopere hayır demeyiz. ama sanırım sadece kiralık vermişiz kazımcan'ı.şu an Kazımcan ama herşey.
Jakops'a nasıl ve neden güvendik acaba? Asla güvenilecek adam değildi sakatlık konusunda.ilk duyduğumda acaba dedim hamza güreler ile takas falan mı anlaşıldı diye? malum genç bir yerli stopere hayır demeyiz. ama sanırım sadece kiralık vermişiz kazımcan'ı.
İyi değil zaten. Eren'in bile defansif olarak ciddi hataları varken Kazımcan defansif olarak çok daha kötü. Kazımcan'ın tek artısı uzun taç atışları idi. Jakobs'a sakatlık konusunda güvenilmesi anlamsız geldi. 3. bek olarak her türlü takımda kalması hayırlı olurdu.Kazımcanı seviyorum ama erenden iyi demek güç şu an için
Yine de tutulmalıydı
cevabı aşağıda heis:Jakops'a nasıl ve neden güvendik acaba? Asla güvenilecek adam değildi sakatlık konusunda.
Aciklamasi basit. Boey geldi diye gonderdi. Simdi Boey sol bek mi soran olur ama konu sol bek olmasi degil. Lazim olursa ucuncu sol bek alternatifi olarak Boey var diye dusunmustur yani Jakobs ve Eren var, bakti bunlar olmadi Boey gecer oraya diye oyle anlayin. Sagda oynayabilecek Sallai ve Singo da var daha hala zaten. Cocuk belkide kendi demistir bu kadar bek varken fazla sure bulamam diye.