Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimi, hocayı, mana verilmeyen hamleleri eleştirelim kızalım ama meydanı bunlara bırakmayalım.

Bunlara meydan açana ne diyelim? Kim bilir daha ne kadar tehdit ve şantaja maruz kalacak? Ve acaba Okan’dan ne istiyor bu ahlaksızlar? Sebebi kim? Nerde tehdit edilmişti? Kim ne halt işledi ise hesabını versin.

bu konya ne ayak berkani falan da aldilar trabzonu somurduler devletin 1 plani mi var bu takim ile ilgili

Ali Naci Küçük: "Fenerbahçe, Can Armando’yu istedi. Hatta Tedesco ile görüştürmeyi teklif ettiler.

Ancak Can bu süreçte ‘hayalim Galatasaray, ben Galatasaraylıyım’ diyerek teklifi de Tedesco ile görüşmeyi de kabul etmedi."

🔴🔴🔴 SON DAKİKA 🔴🔴🔴

Profesyonel futbolcu Victor James OSIMHEN Fenerbahçe SK'ya sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiralandı!

ne sempatik peluş oyuncağı olan başkanımıza en yukarıdan telefon gelmiş ve osimheni mi istemişler? Valla ben vermez diyemiyorum siz diyebiliyor musunuz?

Bazı üyelerin nasıl olsa t dönemi bitiyo diye filtresiz yazmaları dikkatimden kaçmıyo

Transfer taraftarı olan bu şahıslar yaz t döneminde banlı olacaklar şimdiden söyleyeyim

Ali Naci Küçük: "Fenerbahçe, Can Armando’yu istedi. Hatta Tedesco ile görüştürmeyi teklif ettiler.

Ancak Can bu süreçte ‘hayalim Galatasaray, ben Galatasaraylıyım’ diyerek teklifi de Tedesco ile görüşmeyi de kabul etmedi."
X'de gördüm M.Aşık önceden Haluk ile program yapan kişi Fb'nin Deniz Gül'e gittiğini ama oyuncu ve menajerinin isteksiz olduğu için transferin olmadığını söylemiş. Sezon sonu GS'ye gelecek yüksek ihtimalle demiş. Umarım o da doğrudur yerli hamleye ihtiyaç var sezon sonunda.

Penaldonun topçu mopçu olmadığını düşünen tek ben miyim
Birkaç gündür eski El-Classico maçlarını izliyorum. Messi bunları öyle bir kucağa almış ki, bazıları pek hatırlamıyor sanırım. Ulan bu maçta normalden epey kötü oynamış diye kendi kendime iç geçirdiğim maçta Messi paslarıyla 4 kere Neymar'ı kaleciyle karşı karşıya bıraktı ve 3 gol attı. :asd:
Velhasıl kelam, Messi'yi bu kalasla kıyaslamak için ikisini canlı izlememiş olmak gerekir. Tarihin en abartılan balonu.

Devre arası transfer döneminde şunu gördük ki kulüplerin hiç biri doğru dürüst planlama ile yola çıkmamış. Bahtımıza ne olursa diye yola çıkılmış Bir Göztepe'yi ayırabiliriz onu da zaten yabancılar yönetiyor.

🔴🔴🔴 SON DAKİKA 🔴🔴🔴

Profesyonel futbolcu Victor James OSIMHEN Fenerbahçe SK'ya sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiralandı!
1770400840810.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt