- 22 Kasım 2008
- 11.509
- 7.083
- 2.493
kiralanması gereken adam buydu verin erokspora falan takılsın işte
Bizde 3 sene kalırsa altyapı topçusu olacak resmen... Kiralarsan o özelliği kaybeder...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kiralanması gereken adam buydu verin erokspora falan takılsın işte
Bunlara meydan açana ne diyelim? Kim bilir daha ne kadar tehdit ve şantaja maruz kalacak? Ve acaba Okan’dan ne istiyor bu ahlaksızlar? Sebebi kim? Nerde tehdit edilmişti? Kim ne halt işledi ise hesabını versin.
AK feramuz arkan saglam ama devran dönerdostum burada siz zararlı çıkarsınız![]()
okan buruk kıyak çekiyor eski kulübüne kulüp iyice ali baba çiftliğine döndü arkadaş ya dursun da hala adayım filan diyor.2 sezon önce kendi oyuncumuz Dubois'ı geri vermediler parasız![]()
SON DAKİKA
Profesyonel futbolcu Victor James OSIMHEN Fenerbahçe SK'ya sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiralandı!
X'de gördüm M.Aşık önceden Haluk ile program yapan kişi Fb'nin Deniz Gül'e gittiğini ama oyuncu ve menajerinin isteksiz olduğu için transferin olmadığını söylemiş. Sezon sonu GS'ye gelecek yüksek ihtimalle demiş. Umarım o da doğrudur yerli hamleye ihtiyaç var sezon sonunda.Ali Naci Küçük: "Fenerbahçe, Can Armando’yu istedi. Hatta Tedesco ile görüştürmeyi teklif ettiler.
Ancak Can bu süreçte ‘hayalim Galatasaray, ben Galatasaraylıyım’ diyerek teklifi de Tedesco ile görüşmeyi de kabul etmedi."
Birkaç gündür eski El-Classico maçlarını izliyorum. Messi bunları öyle bir kucağa almış ki, bazıları pek hatırlamıyor sanırım. Ulan bu maçta normalden epey kötü oynamış diye kendi kendime iç geçirdiğim maçta Messi paslarıyla 4 kere Neymar'ı kaleciyle karşı karşıya bıraktı ve 3 gol attı.Penaldonun topçu mopçu olmadığını düşünen tek ben miyim

Bedelsiz değildirSON DAKİKA
Profesyonel futbolcu Victor James OSIMHEN Fenerbahçe SK'ya sezon sonuna kadar bedelsiz olarak kiralandı!
SON DAKİKA