Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb'in hala bir santrafor almaması çok ilginç. nasıl olur böyle bir şey yav? imkan vermezdim.

X'de gördüm M.Aşık önceden Haluk ile program yapan kişi Fb'nin Deniz Gül'e gittiğini ama oyuncu ve menajerinin isteksiz olduğu için transferin olmadığını söylemiş. Sezon sonu GS'ye gelecek yüksek ihtimalle demiş. Umarım o da doğrudur yerli hamleye ihtiyaç var sezon sonunda.
Bunlar Halukla program yapmayı niye bıraktıklarını açıkladı mı

Sarp akkaya mevzusu da official söylediler mi merak ettim

Ronaldo dünyanın en karaktersiz topçusudur

İçten pazarlıklıdır

Kıskançtır

Ağlaktır

Dünya futbolunun ortasına çiviyi çakmış Arap yalaması bir çingenedir

Hayatındaki en büyük başarısı İrina Shayk gibi bir afet ile sevgili olabilmesidir

Araplardan kırbaç yediği günleri de görürüz

200.gif

fb'in hala bir santrafor almaması çok ilginç. nasıl olur böyle bir şey yav? imkan vermezdim.
Santrafor odaklı bir oyun oynamıyorlarki o yüzden Talisca ve Asensio daha çok iş yapıyor.

O yüzden geçen sene Talisca, En Nesyri ve Dzeko varken bekleneni veremedi 3-5 maç dışında.

Senede 200 m euro maaş aldığı için Arabistan’da oynuyor hayrına değil.

Başımıza Arapları da bela etti geçelim Ronaldo falan

Bunlar Halukla program yapmayı niye bıraktıklarını açıkladı mı

Sarp akkaya mevzusu da official söylediler mi merak ettim
O kadar takip etmedim ama şu yüzden bıraktık gibi net bir açıklama olmadı. Mevcutta ayrı program yapılmasına karar verdik denip geçti Seten. Başka bir açıklama olduysa ben görmedim.

Santrafor odaklı bir oyun oynamıyorlarki o yüzden Talisca ve Asensio daha çok iş yapıyor.

O yüzden geçen sene Talisca, En Nesyri ve Dzeko varken bekleneni veremedi 3-5 maç dışında.

valla ben o kadar detayından anlamıyom futbolun. düz mantık bakıyorum. şampiyon olmak istiyorsan baba bir golcün olacak düsturunu benimsiyorum. ts-sörloth, gs-gomis, icardi, osimhen, bjk-gomes, vb vb... bizim ligde santraforun olmadan şampiyon olmak pek zor gibi. hatta yedek santrafor bile büyük önem arz ediyor. fb'in tercih ettiği yol büyük risk. fb'in kaleci de iyi değil bence. santrafor işinde de büyük risk aldılar diye düşünüyorum.

bir de madem santraforsuz oyunu tercih ediyorlar, neden nunez munez bir sürü santraforun peşinden koştular ki o zaman şimdiye kadar? hiçbirini alamayınca öylece kaldılar gibi sanki... çok şaşırdım ben. illa birini alırlar diye düşünüyordum.

X'de gördüm M.Aşık önceden Haluk ile program yapan kişi Fb'nin Deniz Gül'e gittiğini ama oyuncu ve menajerinin isteksiz olduğu için transferin olmadığını söylemiş. Sezon sonu GS'ye gelecek yüksek ihtimalle demiş. Umarım o da doğrudur yerli hamleye ihtiyaç var sezon sonunda.
bu ali dursunun menajerlik şirketine iyi dadandık anlaşılan deniz gülde aynı şirkette onun menajeri de hasan çetinkaya çünkü
zakaria
noa lang
gouari
svanberg
bensebaini
pablo rosario
deniz gül

langı aldık diğer hepsiyle de ilgilendik herhalde yaz dönemi kesin burdan gelir 2-3 kişi

valla ben o kadar detayından anlamıyom futbolun. düz mantık bakıyorum. şampiyon olmak istiyorsan baba bir golcün olacak düsturunu benimsiyorum. ts-sörloth, gs-gomis, icardi, osimhen, bjk-gomes, vb vb... bizim ligde santraforun olmadan şampiyon olmak pek zor gibi. hatta yedek santrafor bile büyük önem arz ediyor. fb'in tercih ettiği yol büyük risk. fb'in kaleci de iyi değil bence. santrafor işinde de büyük risk aldılar diye düşünüyorum.

bir de madem santraforsuz oyunu tercih ediyorlar, neden nunez munez bir sürü santraforun peşinden koştular ki o zaman şimdiye kadar? hiçbirini alamayınca öylece kaldılar gibi sanki... çok şaşırdım ben. illa birini alırlar diye düşünüyordum.
Tam olarak tercih demedim, baba bir santraforun olsa koyarsın ama Tedesco önde sürekli koşu atan birini istiyor, Nesyri’yi bu açıdan övüyordu ama o da kaçırıyor diyordu.

Talisca, Asensio oynayınca pas kanallarıyla gidebiliyorlar, santrafor koyup Asensio’yu sağa çekince bu bağ kayboluyor kastım o.

Santraforsuz şampiyon olurlar olamazları bilemem ama

Asensio 11 gol 7 asist
Talisca 19 gol 4 asist

Santrafor rakamları neredeyse bunlar yani.

Türkiyenin en büyüğünde ne kardeşim ya

Boey gsde de geç işte dünyaca ünlü golcü zeko gibi ampır ampır hareketler yapmayın şu videolara şu fikirlere şu rezalete bak 10 yaşındaki bebeler bile daha iyi fikir bulup edit yapıyolar

Tam olarak tercih demedim, baba bir santraforun olsa koyarsın ama Tedesco önde sürekli koşu atan birini istiyor, Nesyri’yi bu açıdan övüyordu ama o da kaçırıyor diyordu.

Talisca, Asensio oynayınca pas kanallarıyla gidebiliyorlar, santrafor koyup Asensio’yu sağa çekince bu bağ kayboluyor kastım o.

Santraforsuz şampiyon olurlar olamazları bilemem ama

Asensio 11 gol 7 asist
Talisca 19 gol 4 asist

Santrafor rakamları neredeyse bunlar yani.
tedesco santrafor istemeyince bisey yok
buruk orta saha istemeyince ovvvv

Türkiyenin en büyüğünde ne kardeşim ya

Boey gsde de geç işte dünyaca ünlü golcü zeko gibi ampır ampır hareketler yapmayın şu videolara şu fikirlere şu rezalete bak 10 yaşındaki bebeler bile daha iyi fikir bulup edit yapıyolar
Ne negatif bastın yav kaç gündür bir hava al gel ya, sürekli eleştiri eleştiri eleştiri.. Bir insan hiç birşeyden memnun olmaz mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt