Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tam olarak tercih demedim, baba bir santraforun olsa koyarsın ama Tedesco önde sürekli koşu atan birini istiyor, Nesyri’yi bu açıdan övüyordu ama o da kaçırıyor diyordu.

Talisca, Asensio oynayınca pas kanallarıyla gidebiliyorlar, santrafor koyup Asensio’yu sağa çekince bu bağ kayboluyor kastım o.

Santraforsuz şampiyon olurlar olamazları bilemem ama

Asensio 11 gol 7 asist
Talisca 19 gol 4 asist

Santrafor rakamları neredeyse bunlar yani.
bu statslere tüm kulvarlar dahil olmalı. normal gibi yav tadic de 34 gole katkı veriyordu 1 seozun boyunca. sonuçta fb'in hücumda en güvendiği, kaliteli adamlar bunlar. birilerine kalacak tabela yükü. rakamlar santrafor rakamaları ama bana bir santraforun yaptığı gibi güven vermiyorlar. demek istediğim oydu.

bir de yanlız hiç form düşüklüğü / maç kaçırma da yaşamadılar. biri (özellikle asencio) 3-5 hafta eksilse çok zorlanır fb rakip farketmeksizin. (aksi de olabilir tabi ama sürpriz olur bana göre).

bu statslere tüm kulvarlar dahil olmalı. normal gibi yav tadic de 34 gole katkı veriyordu 1 seozun boyunca. sonuçta fb'in hücumda en güvendiği, kaliteli adamlar bunlar. birilerine kalacak tabela yükü. rakamlar santrafor rakamaları ama bana bir santraforun yaptığı gibi güven vermiyorlar. demek istediğim oydu.

bir de yanlız hiç form düşüklüğü / maç kaçırma da yaşamadılar. biri (özellikle asencio) 3-5 hafta eksilse çok zorlanır fb rakip farketmeksizin. (aksi de olabilir tabi ama sürpriz olur bana göre).
Yani ikisi alıyor neredeyse tüm maçları.

Tadic Dzeko ve Nesyri geçen yıl 30 üstü skor katkısı verdiler zaten mesele bunların yerini doldurmaktı en azından bu ikisi o işi yapıyor.

Bence de formları düşmedi, biri sallansa belki kurtulacağız da, hele Asensio’nun sakatlık yaşamaması çok ilgnç.

X'de gördüm M.Aşık önceden Haluk ile program yapan kişi Fb'nin Deniz Gül'e gittiğini ama oyuncu ve menajerinin isteksiz olduğu için transferin olmadığını söylemiş. Sezon sonu GS'ye gelecek yüksek ihtimalle demiş. Umarım o da doğrudur yerli hamleye ihtiyaç var sezon sonunda.
Bende başka bir kaynakta buna benzer bir post ile Deniz'in bizde oynamak istediği için Fener'e gitmek istemediğini okudum.

Yani ikisi alıyor neredeyse tüm maçları.

Tadic Dzeko ve Nesyri geçen yıl 30 üstü skor katkısı verdiler zaten mesele bunların yerini doldurmaktı en azından bu ikisi o işi yapıyor.

Bence de formları düşmedi, biri sallansa belki kurtulacağız da, hele Asensio’nun sakatlık yaşamaması çok ilgnç.
Böyle dedin ya 2-3 maça kalmaz sakatlanır senin hatrına.

Lan armadoyu kiralayin tsye fatih hocam seneye hazirlar bize onu

evt ifb forvet alamıyor sanırım

tff trans dönemini uzatmazsa tabi

fb guirassiyi de istemis ama dortmund vermemis
Aston villa bjk de çok da iyi performans vermeyen abraham'a 20 milyon euro verdi.
Juve deli gibi santrfor aradı icardiyi, en nesyri'yi bile düşündüler.
Böyle bir ortamda adam devre arasında satraforunu satar mı? Bu salaklar iki forvetin de sattılar parayı en iyi ihtiyacı olmayan yere orta sahaya aldilar

En azından ne olacağını merak edeceğimiz 2 tane wonderkidimiz var iyi yönünden bakmak lazım. Hücum hattının zenginleştirdik Barışa Yunusa bağımlı halde değiliz çok da kötü geçirmedik bence devre arasını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt