başkana herşeyden her yerden geçirebiliriz
ama adam son 3 senedir takımın teknik direktörünü avrupada başarılı olmanın önemi konusunda yaz kış ikna etmeye çalışıyor
ama teknik direktörümüz şeyine sallamıyor
@Cafer Güney
başkana herşeyden her yerden geçirebiliriz
ama adam son 3 senedir takımın teknik direktörünü avrupada başarılı olmanın önemi konusunda yaz kış ikna etmeye çalışıyor
ama teknik direktörümüz şeyine sallamıyor
Kofteyle aram olmadigi icin Özcanlardan baska bilmiyomYok mu şurası eski diyeceğin. Özcanlarda yiyorum hep ben
türki cumhuriyetlerdeki oyuncuların yerli sayılması olayı kalktı diye biliyordum ben ya nedimYerli hocam
Siz hic akillanmiyorsunuz. Hala bu adamlar bir bok yapabilir gibi yaz transferi hayallerine gecmissiniz. Ya bunlar bir sonraki gun icin kahvalti plani yapamaz.
Hocam orta asya doğumlu adam, bizim atalarımızın topraklarından gelen adama yabancısın demek hainliktirtürki cumhuriyetlerdeki oyuncuların yerli sayılması olayı kalktı diye biliyordum ben ya nedim
Gardi out
cenk ergün in
Ulan türk mü demedim yerli mi dedim ortalığı velveleye veriyorsun durduk yereHocam orta asya doğumlu adam, bizim atalarımızın topraklarından gelen adama yabancısın demek hainliktir
Fbden 11mize kimi istersinfb 6 ve 10 no dışında epey epey epey gerimizde
Şimdi anlaşıldı 5.5 olan ücreti nasıl bir anda 6.5’a çıktı
hassensioFbden 11mize kimi istersin
Duran gelsin asensioyu fesih etsinlero durumda bile bir yabancıyı fesih etmeleri gerekiyor. (fred/archie/alvarez vs gibi). duran fazlalık şu an.
Fbden 11mize kimi istersin