Transfer Nöbeti #8 | Ocak 2026 Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Abi sen bugün çok agresifsin algoritmalar sana müsade etmiyor olabilir... sevgiler.

Nhaga'nın CL listesine yazılmadığını öğrendiğimde kan beynime sıçradı. Beklediğimiz transferlerin yapılmamasından daha çok sinirlendiriyor beni böyle aptallıklar... Karikatürize bir laf ama "profesyonel hayatın umulmadık bariyerleri" gerçekten de olabilir transferde (yine de beceremediler falan deriz, kızarız o ayrı) AMA sayıca eksik bölgene yaptığın tek transfer yerine sayıca gani gani dolu bölgene ekstra adam yazmak yüzde yüz kendi elinde olan su katılmamış bir aptallık... Seyahate giderken çantaya 10 pantolon, biri yırtık 2 tişört koymak falan gibi bir şey...

Adam Türkçe bile bilmeden nasıl feci bir şekilde GSli olabiliyor yaw

Nhaga'nın CL listesine yazılmadığını öğrendiğimde kan beynime sıçradı. Beklediğimiz transferlerin yapılmamasından daha çok sinirlendiriyor beni böyle aptallıklar... Karikatürize bir laf ama "profesyonel hayatın umulmadık bariyerleri" gerçekten de olabilir transferde (yine de beceremediler falan deriz, kızarız o ayrı) AMA sayıca eksik bölgene yaptığın tek transfer yerine sayıca gani gani dolu bölgene ekstra adam yazmak yüzde yüz kendi elinde olan su katılmamış bir aptallık... Seyahate giderken çantaya 10 pantolon, biri yırtık 2 tişört koymak falan gibi bir şey...
Asla haksız olduğunu söyleyemem. OB da bunu akıl etmiştir. Planlarında ne var bilemeyiz. Risk ve sorumluluğu aldı belli ki. Diyetini öder sonucu görelim.

bu dönem transfer nöbetlerine hiç yazmadım ama şu var hocanın şımarıklıgına dursun ve çetesine ragmen kötü transferler yapmadık

fener ise ihtiyaclarını alamadıgı gibi aptalca şekilde forvetsiz kaldılar

8jk çorba gibi işler yaptı

lazyo ise nedendir bilinmez 4 5 tane oynattıgı oyuncuyu mal gibi gönderdi ,kadrosu iyice darlaştı

Devre arası 70-80 milyon Euro harcadılar ama forvet transferi yapamadıkları için şu an mental olarak bitik durumdalar. Bu ivmenin devam etmesi adına Rize maçını hasarsız geçmemiz lazım.

Adam Türkçe bile bilmeden nasıl feci bir şekilde GSli olabiliyor yaw
Gsli olabilmek için yüksek derecede beyoğlu türkçesi bilmek gerekiyor haklısın kemal

Mektebi sultani her yıl bununla ilgili bir sınav tertip eder ve ancak sınavı dereceyle geçenler galatasaraylı olmaya hak kazanır

Asla haksız olduğunu söyleyemem. OB da bunu akıl etmiştir. Planlarında ne var bilemeyiz. Risk ve sorumluluğu aldı belli ki. Diyetini öder sonucu görelim.
Hep yapıyor, aynı hataları.. sonucu da elenmek oluyor. Ama diyet de ödemiyor. Örnek mi: cuestayı aldı leminayı almadı, elendik. Bedel ödedi mi?

Bir de şeyden kızıyorum aslında... CL'de yazmadıysa demek ki kafasında gerilerde... Yani ligde falan da pek fırsat vermeyecek... Kaan falan önce girecek oyuna yine... Kulübede unutacak uzun süre.. Ondan sonra mecbur kalıp oyuna alsa da bi bocalayacak çocuk...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt