Rize ve juve maçlarında gelecek mağlubiyetlerden sonra ne hoca kalır ne başkan ne başkanın kardeşi

Fener Fred’i yollayip forvet transferi icin yer acmak istiyor. Bosa ciktiginda bizimkiler alirsa sasirmam.

A spordakiler okadar guzel konusuyor ki

Dönem baslarken rotasyonu genisletmek icin transfer yapcaz dense kimse bukadar tepki vermezdi

Ama bunlar gitti fofana, ederson, ruizi yokladilar. Kavukcu ve okan cikti istedigimiz topculari 28inden önce vermiyorlar dediler, leminanin daha genci daha sertini istiyoruz dediler

Kupa kaybedilince kavuk taraftari susturmak icin milanoya tatile gitti

Okan kupa macindan sonra cikti maliyete bakmadan transfer yapacagiz dedi

Dursun cikti para problemimiz yok, transfer calismalarina cok önceden basladik. Gereken transferleri yapacsgiz dedi

Taraftar tepki gösterince, cok transfer yapana kupa vermiyorlar. Maliyetler cok yukseldi falan filan

Sezon sonu kaybolun hic birinizi görmek istemiyorum!!!

bak sırf şu listeyi forumdan birine ver ve gs yönetiminden bu herif diye sıfatı olsun
IMG_1273.webp

mesela @Feramuz Kayalar ’a verin şu listeyi en az 2-3 tanesini ikna edip bir tanesini ocak ayın başında getirirdi

hatta zevkine konya aktarmalı gelirlerdi

Yav dedik burada Altimira işi geçen seneki Diogo costaya atılan yalandan teklifti diye. İstediğimizi bile sanmıyorum tamamen uğraştık yapamadık mesajı. Yiyenler varsa tabi

Galatsaray’a transfer dönemi başından beri yazılan orta sahalar.

🔸Andre
🔸Ugarte
🔸Ederson
🔸Onyedika
🔸Koopmeiners
🔸Fabian Ruiz
🔸Ruben Neves
🔸Zakaria
🔸Fofana
🔸Hakan Çalhanoğlu
🔸Keita
🔸Magassa
🔸Oulai
🔸Bissouma
🔸Yirenky
🔸Pape Gueye
🔸Vermeeren
🔸Sousa
🔸Maestro
🔸Altimira
🔸Svanberg

Başkanı, yönetimi koruduğu kadar şu taraftarı korumadı bir gün. Şu laflardan sonra da sebebi koltuk sevdası mı düşünmeden edemiyorum artık.

Kötü sonuçlar alırsam yönetim beni göndermesin mi bu lafların sebebi kaç senedir, her transfer döneminde ?! Kendine mi güvenin yok hoca !!

Allah korusun şampiyonluk giderse ilk seni o taraftarın önüne atacaklarının farkında mı değilsin ? O zaman kim kurtaracak seni ?

Az Terim'i örnek al diyeceğim de, bu saatten sonra değişmez kimse. İnşallah şampiyonluğu vermezler de sene sonu yönetim, hoca el ele vedalaşırız güzelce ikisiyle de.

Gelen oyuncu elindeki oyuncuda iyi olmalı, dedi Okan.

Ulan kadro derinliği, yedek/hamle oyuncu olayını sanki bilmiyor

Geri
Üst Alt