Transfer Nöbeti #8

@singo dostum borcun ödendi hadi uza

1785705300633.webp

Ne işe yaradığı da belli değilki

Dümenin başında diyorlar napıyor gidip adam mı alıyor

Oyuncu ikna etmek konusunda reziliz.
bu yaz dursundan bunu ayırmaya çalışıyorlardı baya pr şekilde. işte kavukçu vizyonlu önü kesiliyor minvalinde valla şunun ne önünü kesecen. hatipten bir farkı yok boşa italyaya filan gidip eli boş dönmüyormuş kimseyi ikna edemez bu hitabetle. beni üzen ve sinirlendiren nokta arayı açacağımız noktada tıkanıyoruz ve genellike yönetim kaynaklı oluyor. erden başa gelmeden günlük yaşamak lazım bu takımı.

Şu açıklamalar gerçeklerden ne kadar uzak olduklarını gösteriyor. Yönetim ve teknik heyet psikoz halinde şampiyon kadro falan diye zırvalıyor. Bu sezon korkunç geçecek, futbol bilen tüm Gsliler fakında. Hepsi beraber def olacaklar. Yine sıfırdan her şeyi inşa etmek zorunda kalacağız.

Ya sen dersine iyi calisma herhangi bir planin olmasin ama baskalarini sikayet söyle yaptilar böyle yaptilar diye

Bu sekilde olmaz

Kavukçu'nun konuşmasından sonra dinleyeceğim şey şu

kavukçu beni akşam yemeğine çıkmaya bile ikna edemez

bunlardan oyuncu ikna etmesini bekliyoruz he

Bir delikanlı da çıkıp bugün Erzincan’da ne yaptınız diyemedi ya yazıklar olsun

1 ay kısa süre diyor resmen dalga geçiyorlar lan şimdiye kadar ne yaptınız halen bahane üretiyorsunuz yok Sanchez yeni geldi. Dünya kupasında final oynayan adamlar bile takımlarda çalışmaya başladı.
1785705351761.webp

Bundan bir ay once bazi muhabirler transferler agustosun ikinci yarısında olacak dediklerinde kufur ediyorduk. Herifler biliyorlarmış. Bunlarin transfer yapmaya niyetleri yok. Devre arasinda oldugu gibi son gunlerde asprilla lang falan gibi milletin kadrosunda dusunmedikleri herifleri opsiyonsuz kiralayip geçme derdindeler. Paramiz falan da yok.

Temmuz sonu anca hareketlilik oldu vallahi

30 temmuza kadar niye ceza aldim sanıyorsun 2 hafta ust uste

Olmayacagi belliydi bariz

30 temmuz 14 agustos arası yoğun geçecek dediydim

Bakacağız
lan zaten vakit mi kalıyor mecbur o tarihlerde yapacaklar vallahi 14 ağustosa kadar 1 transfer gelmesin elimden çekeceğin var sergen

- En iyi kadro bizde
-10 noda Sara var Yunus var
-Daha planlamamız belli değil bakacağız
-Yabancı sınırı var
-Fenere bak aldığını yolllamaya çalışıor eheheh
-Adam satamıoz kol gibi maaşdan dolayı
-Eylüle kadar süre var

Ateşe benzin döken cümleler lan hiç çıkıp konuşmasaydın daha moralliydik

Evet bicok oyuncu ile anlaşılmış gibi

Açıklayın önden zeze ve meiteyi bari

azıcık delikanlı ol biz transferi beceremiyoruz bu yüzden singoyu satmıyoruz lemina ile uzattık icardi ile son güne kadar uzatıyorduk maçamız yemedi de

Kaliteli yerli eksiği ile beraber takıma 8 transfer lazım. Kaanla ilkay'la huzurevisaray olma yolunda ilerliyoruz.

Geri
Üst Alt