Transfer Nöbeti #8

Şu sane hep aynı şeyi yapıyor. Ulan adam solunu almış sağın bomboş... Bir sağdan geç de adam zaten sana yetişemeyecek... niye böyle oynuyorsun kardeşim sen yav... valla sane den çıkabilsek aslında hiçbir zararı olmaz bize... yine kahrediyor adamı maçlarda. Ulan seviyoruz seni de bir maçta umut ışığı ver be kardeşim...

Ligi kurtaracak 2 transfer yapilabilir ama CL de yandik gibi geliyor maalesef 😑
ŞLde yandık gibi bir durum yok, 10-15 takımdan her türlü daha değerli kadron olacak, bir zahmet ilk 24e gir.

Bruno, Leao alsak nolcak çeyrek final mi oynayacağız.

Çok büyütülüyor bu ŞL işi, çeyrek final, yarı final falan ekstra şans olmadığı durumda imkansız.

Ligi kurtaracak 2 transfer yapilabilir ama CL de yandik gibi geliyor maalesef 😑
Cl olayı motivasyon işi kardeşim... o maçlarda kimin ne yapabileceğini kimse tahmin edemez bence. Cl öncesi ve sonrası maçlar daha elzem ligde... bizi en çok zorlayan yanı o cl nin... öncesi maçlar motivasyon eksikliği, sonrası maçlarda da yorgunluk çok zorluyor bizi...

Bana kalirsa en buyuk problem mevcut yonetim kadrosunun (gectigimiz 2 sezonu da katarak) lig sampiyonlugunu zirve sanmasi.

Aslinda cidden Avrupa icin calissalar, orayi baz alsakar "rakiplerimizin 10 fazlasi falan var" demek yerine lig kendiliginden sokulecek.

Oralari zorlayan, en azindan gruptan hep cikan takim olabiliriz,istikrar olusabilir hayalindeyken gecen sene ve mevcut vrilen hava sampiyonlugu alalim, CL katilim gelirini de cebe koyalim kafi diyormus gibi bir yonetim bakis acisi var gibi.

Hoca da aksini ya da fazlasini zorlayacak bir profil degil , sampiyonluk hep ilk ve oncelikli hedefi onunda.

Gundemde medyada zirvede poh pohlaniyor herkes. 1 ay kutlamalar bilmemneler...

Oldu Zeze'yi aldın
Kaldı 2 yabancı 1 tanesi u23
10 numara ve santrafor yedeği aldın
Kanat rotasyonunun bitik o halde
Barış-Yunus-Sane yetmez
Barışın gitme ihtimali konuşuluyor
O zaman Türk bulman lazım net oyuncu
Bizimkiler de onu bulsa da alamaz
Sara gitme ihtimali hep konuşuluyor
Onu da anlamıyorum
Elimizdeki en komple orta saha

Şunu net söyleyeyim ama biz ederimizin üzerinde bir oyun oynamıyoruz, iç sahada taraftarın da etkisiyle güzel maçlarımız oluyor ama o kadar.

Bu takım 4 senede de ligin en iyi kadrosuna sahipti ve şampiyon oldu, bu sene en iyi kadro olacak, olmayacak göreceğiz.

Burada gerçek olan biz asla Bodo gibi bir takım olamayacağız, onlar da kapanmadan herkesi tokatladılar Sporting maçına kadar.

Bir gün çeyrek final, yarı final oynayacaksak bu anca 200-300 m euroluk takımla 600 m euroluk futbol oynarsak olur.

ŞLde yandık gibi bir durum yok, 10-15 takımdan her türlü daha değerli kadron olacak, bir zahmet ilk 24e gir.

Bruno, Leao alsak nolcak çeyrek final mi oynayacağız.

Çok büyütülüyor bu ŞL işi, çeyrek final, yarı final falan ekstra şans olmadığı durumda imkansız.
Oyle demiyorum, benim su an istegim istikrarli sekilde cl katilimi ve gruptan cikilmasi. Otesi hep fazlasiyla ekstra su ortamda zaten.

Isimler de onemli degil, neyi hedefleyerek calisildigini daha onemsiyorum. Mevcut yonetim ya da konusanlar yetkililer,yeri gelince hoca sampiyonlukla yetinen bir bakis acisina sahipler gibi - cunku her seyi cozuyor sampiyon olmak kagit uzerinde.

Bundan hoslanmiyorum ben hic

Oyle demiyorum, benim su an istegim istikrarli sekilde cl katilimi ve gruptan cikilmasi. Otesi hep fazlasiyla ekstra su ortamda zaten.

Isimler de onemli degil, neyi hedefleyerek calisildigini daha onemsiyorum. Mevcut yonetim ya da konusanlar yetkililer,yeri gelince hoca sampiyonlukla yetinen bir bakis acisina sahipler gibi - cunku her seyi cozuyor sampiyon olmak kagit uzerinde.

Doğru oyunla ilk 24e rahat girersin diyorum ben de işte.

Bize 8 numara 10 numara ve sol kanat lazım takımın oyununun hantal olması orta sahayı hızlı geçemiyoruz ne torreira alıp top sürecek adam nede sara

Doğru oyunla ilk 24e rahat girersin diyorum ben de işte.
Temmuz ayinin tamami itibariyle taraftar olarak aldigim hava biraz karamsar yalan yok. Isin kotusu o durumun lige de tesir etme durumu.

Umarim ben fazla karamsar bakiyorumdur ama ozellikle bu tur yonetimle cok zor ya da "denk gelme" durumlari yasariz en fazla.

İstikrarlı cl katılımı lig şampiyonluğundan geçiyor işte.. o yüzden lig şampiyonluğu çok önemli bizim ligde... premier lig ekibi olsan la liga ekibi olsan 2. Ol 3. Ol yine katılım sağlayacağın için dersin ki tamam bu sene de şampiyon olamadık ama yine seneye cl geliri elde edeceğiz o kulvarda yarışacağız... ama bu ortamda lig şampiyonu olmadığın taktirde cl de kalıcı olmak mümkün olmuyor işte...

Nathan Zézé ve Kader Meïté'nin Arabistan'a gitmeleri kötü oyuncu oldukları anlamına gelmez muhtemelen genç yaşta vurgun yapmak istediler daha önlerinde uzun bir kariyer var
Transferleri gerçekleşirse ben ikisinede güveniyorum potansiyelliler
Biri Nantes diğeri Rennes çıkışlı boş topçu olma ihtimalleri yok

İkisine toplam ödenen bonservis bedeli 50 milyon avro

Ayriyetten pres oyunu oynayacaksak ligde çift 8 oynayabiliriz keşke Reijnders Batrakov Leao olsa

Uğurcan
Singo Davinson Zeze Jakobs
Sara Reijnders
Sane Batrakov Leao
Osimhen

İç saha maçlarında bol gollü galiybiyetler gelir deplasman ve Avrupa maçlarında duruma göre Lemina orta sahaya geçer sara ve ya Batrakov yedek

Nathan Zézé ve Kader Meïté'nin Arabistan'a gitmeleri kötü oyuncu oldukları anlamına gelmez muhtemelen genç yaşta vurgun yapmak istediler daha önlerinde uzun bir kariyer var
Transferleri gerçekleşirse ben ikisinede güveniyorum potansiyelliler
Biri Nantes diğeri Rennes çıkışlı boş topçu olma ihtimalleri yok
Lesley de rennes çıkışlı... umarım boş topçu değildir...

İstikrarlı cl katılımı lig şampiyonluğundan geçiyor işte.. o yüzden lig şampiyonluğu çok önemli bizim ligde... premier lig ekibi olsan la liga ekibi olsan 2. Ol 3. Ol yine katılım sağlayacağın için dersin ki tamam bu sene de şampiyon olamadık ama yine seneye cl geliri elde edeceğiz o kulvarda yarışacağız... ama bu ortamda lig şampiyonu olmadığın taktirde cl de kalıcı olmak mümkün olmuyor işte...
Yonetimin bakisinda bence boyle.

CL de ben gruptanda cikilmasi minimum olarak cita yukseltilmeli (oyledir tabi de) yapilan planlama vs. hic oyle gelmiyor.

Usg macinda kadro cikmiyordu, oradan ligde de etkisini gorduk, neredeyse sanssizlikla cikamiyorduk gruptan (abuk subuk benfica cikiyordu ya neredeyse). Sonrasi ekstrahdi juve ve liverpool, ic saha taraftarla harika maclardi, deplasmanlari kabustu (bunlari abartmiyorum tabi ,olabilir gayet)

Sadece katilim beni asla tatmin etmiyor.

Geri
Üst Alt