Bahadır İkiz
10 Numara!
- 1 Ağustos 2022
- 17.481
- 10.699
- 1.338
Can Uzunun max edeceği para 30
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Recep dursundan daha dursunculuk oynuyorBatrakovu izledin beğendin cana mı şüphelisin dostum sen vallahi kafayı yemişsin ya
Bu nu sorgulamakta bir sorun yok da bunun kararini dursun ozbek neye dayanarak verecek tek basina. Neden eder etmez diye sorsak mantikli makul 1 tane kelime cikmaz agzindanBaşıma bir şey gelmeyecekse ben de Can Uzun için 40M € verilmez diyenlerdenim
Mevzu cana 40 verme meselesi değil ki, adam kendini sportif direktör sanıyorBaşıma bir şey gelmeyecekse ben de Can Uzun için 40M € verilmez diyenlerdenim
Dedigin her seye katiliyorum bir iki ekleme yapmak isterim + bir iki negatif algiyla ilgili yorum yapmak istiyorum. Bu oyuncunun gecen sezon belki 7-8 macini izleyen biri olarak yorumlayacagim:2 maçını izledim üstat, geçen son yenildikleri maçta da asist yaptı sahanın en iisiydi
youtubedan da izledim, takım taraftarının yazdıklarını okudum. redditteki commentlere de biraz bakındım
benim görebildiğim ana falsosu biraz güçsüz olması
bunun dışında adam mücadele ediyor, her topa giriyor. 20 yaşında o pasları atabilen pek topçu da yok.
şut/pas üst seviye. mentalite olarak mertens'e benzettim ben
şu an rusya topraklarında oynayan en iyi futbolcu olduğu bariz bu herifin. ne kadar bonservis isteniyor bilmiyorum ama eğer 20 yaşında denemeye değecek bi herif varsa biri budur yani
bu arada rus ligi küçümseniyo da
kravatskhelia 20 yaşında böyle bi performans vermiyodu rusyada
Kenan hariç, hiç bir Türk futbolcu için 40 verilmez. Arda da dahil.Başıma bir şey gelmeyecekse ben de Can Uzun için 40M € verilmez diyenlerdenim
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı.Gercekten 80 yasinda bir adamin egosunami kaldik biz simdi. Bunu kabul edemiyorum hazmetmek imkansiz. Sinir krizi geciricem bu herif yuzunden ya sen ne bilirsin futbolu sen kimsin
Yoo baya yapiyor bunu ederson yerine ugurcan tercihini böburlene boburlene anlatti hatta herif.Bu arada başkan ona o para verilir mi? Şu bu gibi atılan tweetler de bildiğin palavra... şu anda trend in başkana sallamak olduğu ortamda etkileşim kasmanın en güzel yolu bu...
Yahu yok ederson parayı seçip fenere gitmeseydi bizdeydi... onun anlatması palavra asıl...Yoo baya yapiyor bunu ederson yerine ugurcan tercihini böburlene boburlene anlatti hatta herif.