Transfer Nöbeti #8

Gercekten 80 yasinda bir adamin egosunami kaldik biz simdi. Bunu kabul edemiyorum hazmetmek imkansiz. Sinir krizi geciricem bu herif yuzunden ya sen ne bilirsin futbolu sen kimsin

Elinde tuttuğu parayla şey bile çekilmez! 10 numara yani 🤣🤣

1785773268687.webp

Bu arada başkan ona o para verilir mi? Şu bu gibi atılan tweetler de bildiğin palavra... şu anda trend in başkana sallamak olduğu ortamda etkileşim kasmanın en güzel yolu bu...

2 maçını izledim üstat, geçen son yenildikleri maçta da asist yaptı sahanın en iisiydi
youtubedan da izledim, takım taraftarının yazdıklarını okudum. redditteki commentlere de biraz bakındım

benim görebildiğim ana falsosu biraz güçsüz olması
bunun dışında adam mücadele ediyor, her topa giriyor. 20 yaşında o pasları atabilen pek topçu da yok.
şut/pas üst seviye. mentalite olarak mertens'e benzettim ben

şu an rusya topraklarında oynayan en iyi futbolcu olduğu bariz bu herifin. ne kadar bonservis isteniyor bilmiyorum ama eğer 20 yaşında denemeye değecek bi herif varsa biri budur yani

bu arada rus ligi küçümseniyo da
kravatskhelia 20 yaşında böyle bi performans vermiyodu rusyada
Dedigin her seye katiliyorum bir iki ekleme yapmak isterim + bir iki negatif algiyla ilgili yorum yapmak istiyorum. Bu oyuncunun gecen sezon belki 7-8 macini izleyen biri olarak yorumlayacagim:

Cocuk cok seviliyor Rusya'da. Rus milli takiminin lideri olacak diye dusunuluyor Golovin sonrasi.
Rus liginin suanki degeri 1 milyar. Rumen ligi ile karsilastirmak cok komik kaciyor. Arada 5 kat deger farki var.
Konusulan genclerden 10 + 3lu ortasahanin 8i oynayacak tek cocuk bu. (milli takimda oynuyor mesela)
Gecen sene 8 (?) oynayan Sara kadar tackle yapti.
Oyun kurucu ozellikleri de Enciso'ya gore de Can'a gore de daha yuksek. Eger Mertens prototipinde biriyse niyetimiz yazilan isimlerden en cok benzeyen Batrakov.

Olumsuz yonlerine fiziginin yaninda gordugu kartlari da ekleyebiliriz.

Talihsizligi Bruno Fernandes beklenen donemde konusulmasi oldu bu cocugun. Suan PSG'de oynuyor ve kiralik yollanmak istiyor olsaydi eminim herkes OK vermisti. Can Uzun transferinin bu hamleye bagli olduguna inanmiyorum. Boyle dusunuldugu icin cok negatif bakiliyor. Can Uzun transferi bizim icin en elzem hamle. Batrakov olup Can Uzun olmayacaksa olmasin. Keske ikisi de olsa.

Bu arada başkan ona o para verilir mi? Şu bu gibi atılan tweetler de bildiğin palavra... şu anda trend in başkana sallamak olduğu ortamda etkileşim kasmanın en güzel yolu bu...
Yoo baya yapiyor bunu ederson yerine ugurcan tercihini böburlene boburlene anlatti hatta herif.

Yoo baya yapiyor bunu ederson yerine ugurcan tercihini böburlene boburlene anlatti hatta herif.
Yahu yok ederson parayı seçip fenere gitmeseydi bizdeydi... onun anlatması palavra asıl...

Önemli olan şu Tweetleri atanların başkan ile görüşüp net bir bilgi aldığını sanıyor musun? Hatta yönetimden birileriyle görüşüp bu şekilde bir laf alabileceğini düşünüyor musun?

Geri
Üst Alt