Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    40
  • Bu anket kapanacak: .
@Batıkan Kanarya Dursun başkan rüyasında İcardi ile ilgili hata yaptığını anlatan 1 rüya görmüş ve Kralla sözleşme görüşmesi yapılacakmış.Kaynak Onur'dur arkadaşlar.Onur'umla yeni Discord'tan görüntülü konuşuyoduk.Otel odasındaydı ve bu haber yeni dedi.Kral'ı sevdiğimden ilk bu haberi bana vermek istemiş kendisi.Ama bu haberi nasıl duymuş harbiden ayıkamadım ben kankslar yav 😃

Ankete Leao dedim cunku Martinelli cok zor transfer bos yere yukselmek istemedim.

ab9f1371-7230-4d4c-91a3-7531a250f21d.webp

Güncel GALATASARAY'lı duyumcular ne eksik ne fazla

22 Haziranda başlayan transfer tescil dönemi ile 4 Ağustos arasında 43 gün vardır. Eğer 22 Haziran ve 4 Ağustos günlerini de dahil ederek sayarsan, toplam 44 gün eder.
44 günde Galatasaray'ın yaptığı transfer sayısı 1 (Bir).

yine tonla kolpa sıkılmış. Demek Ağustos da boş gecek. Adamlar tam zamanında ortaya imkansız isimleri sallıyorlar ve gündemi 180 derece döndürüyorlar.

Klübün dnasına işlendi artık ya transfersizlik. Sadece Dursun ile olan bir şey değil. Rahat bir 30-35 senesi var bu modanın, çok ilginç gerçekten.

Manu forumlarındaki Bruno Fernandes algısına bakılırsa transferi pek hayal değilmiş. Biz yanılmışız.

Geri
Üst Alt