Transfer Nöbeti #8

Hani Sol Kanatı Tercih Edersiniz?

• Kullanılan toplam oy
    83
  • Bu anket kapanacak: .
Ahahaha benim oğlan aradı şimdi annesinin telefonundan. Garibim TV de çıkan her oyuncuyu aldık sanıyor... baba fernandes galatasaray a gelebilirim demiş, portekizli biri daha gelecekmiş. Leao da geliyormuş diyor... oğlum her söylenene inanma dedim... aklı erene kadar çok üzülecek yav bu çocuk... 😞

Jakobs geçen sene hemen hemen tüm sene oynadı uzun bir süren sakatlığı yoktu üstüne DK'da yaptı. Şu an Jakobs'a operasyon yapılıyor gsc tarafından!! Sol bek sıralaması Jakobs > Kazımcan > Eren. Eren bence 3. tercih olmalı burada dipnot.

Sallai Singo'dan önce gitmesi gereken bir adam. Piyasası varsa hemen yollayalım. Singo'yu da yollayıp en kötü o bölgeyi Barış Alper ile destekleyerek ilerleyebiliriz. Sallai dümdüz topçu her an faul yapma kart görme potansiyeli olan biri acilen çıkartmamız lazım elden.
yani işte ikisinden biri dedim ya. hangisi ile ilgili gs lehine gelişme olursa duruma göre tercih edilir. singo'nun sakatlık problemi olması çok düşündürüyor. 3 maç üst üste varsa 1.5 ay yok oluyor herif. dünyanın en iyi oyuncusu dahi olsa böyle bir profili istemem ben açıkçası.

nhiaga'nın kalırsa yarış içinde güvenilip süre bulacağını sanmıyorum. lesley alınmamış olsaydı nhiaga kalsın derdim de, an itibariyle süre bulması çok zor geliyor bana.
Torreira yerine oynayabilir bazı maçlarda ilk 11 yeter ki Okan buruk biraz cesur olsun

Senede 15-20 maç oynamalı artık bak Trabzon’a ollai oynattı adamlar korkmadan

yani işte ikisinden biri dedim ya. hangisi ile ilgili gs lehine gelişme olursa duruma göre tercih edilir. singo'nun sakatlık problemi olması çok düşündürüyor. 3 maç üst üste varsa 1.5 ay yok oluyor herif. dünyanın en iyi oyuncusu dahi olsa böyle bir profili istemem ben açıkçası.
Singo sakatlanmasa çılgın atan bir topçu. İlk oynadığı maçta büyülemişti beni. Lyuindama gibi böyle hayvanca sıçrayan dalan koşan adamları seviyoruz. Ama sakatlık işi Gökhan Zan'a döndürüyor adamı. Bu yüzden Sallai ile birlikte yollayıp hem kontenjan açıp hem de oraya gerçek net bir sağ bek birini bulmamız lazım. Kontenjanı en çok yiyen en gereksiz yer. Sağ bekten verim alabildiğimizi de düşünmüyorum.

Batrakov hakkında kimsenin bilgisi olduğunu sanmıyorum. Çok riskli bir transfer girişimi.

Şu an Nelsson ve Jelert gidince 1+2 (u23) kontenjanımız yok mu zaten? Sara'nın kaldığı senaryoda 1 tane oyuncu alabiliyoruz sadece. Bu yüzden Singo mutlaka satılmalı.

Can Uzun’u neden başka takım istemiyor acaba o da garip, bana kalsa 40+satıştan paya veriyorlarsa alırdım

şampiyonlar ligi hakkımızı donduramıyor muyuz bu sene acaba

bu sene gitmeyelim kalsın , seneye kullanırız ,

fecaat şeyler olabilir çünkü

Bos yere ugrasiyorlar (eger öyleyse) Klopp hayatta izin vermez hatta siddetle Dortmunda gitmesini tavsiye eder. Noktayi burda koyalim ve isimize bakalim. Bos yere zaman kaybi

Geri
Üst Alt