Transfer Nöbeti #8

chermiti nedir yav
futbolla henüz tanışmamış ugochukwu’dan sonra
gol atamayan forvet mi..

Al işte söyleyecek sözün yok işin gücün goy goy. Senin gibi sivrizekalar yüzünden de insanlar bir şeylerden soğuyor. Buyur ben sana ekran görüntüsü atıyorum kanıtıyla, sen de benim önüme koy diyorum söyleyecek lafın olmadığından boş yapıyorsun.

Güzel kardeşim sana abi/kardeş tavsiyesi olsun. Her şeye muhalefet olmak iyi değil, işin sonunda yalnız kalırsın. Muhtemelen gerçek hayatına da böylesindir, uzun vadede canın sıkılır. Hadi iyi akşamlar.
Sana çiçek uzatmayan her mesajında provoke edici mesajlar ile karşılık vermeyi kes önce kendini bir dizginle, düzgün yaz. Yok ardından anlama, yok sivri zeka, yok boş yapma gibi.

Benim görüşüm Asprilla haberinden beri mütemadiyen patlayan bir hesapsın. Sıfır güven veriyorsun. Kendin ile çeliştiğini itiraf bile edemiyorsun. Fabrizio bile patlıyor demen de güldürdü. Sen kendini kimler ile kıyaslıyorsun İbrahim repliği geldi aklıma.

Günlerdir burada konuşuluyor, hazır gelmişsin, yüzüne de yazdım. Ekşiden buraya geldin diye fikrim bir anda değişecek değil.

Güzel kardeşim ile başlayan çiğ kelimeler de kullanma bana, alıntılama daha. Kimseye rahatsızlık verme derdinde değilim.

herkes twitterdan birşey sallıyor, bileni bilmeyeni. Bende sallayım, biraz hype yaratalım forumca belki influencer falan olurum.

Ekli dosyalar

• IMG_8589.webp
    IMG_8589.webp
    33,2 KB · Görüntüleme: 21
Fb keşke şu galibiyet sonrası bi Leao açıklasa dursun kavukcu falan şoka girseler ne güzel olur

@Demir Isik r.tas o mesaj normalde

Yok artik Leaoyu da mi aliyor ..................ffp falan yok mu kahrolasicslar

Seklindeydi recep editlemis demek ki

IMG_8589.webp

Geri
Üst Alt