Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.471
- 8.953
- 2.518
fb şlye gidiyor ts salah aliuor bjkde trossard var bizde tik yok. Bir rusun pesindeyiz ne idiğu belirsiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üzüm uzume baka baka kararirEray bana husnu bey diyen nazik bir insandi adami da zivanadan cikarmis forum![]()
Üzüm uzume baka baka kararir
Klavyeye kurban gidiyoruz, yapacak bir sey yokKufre karsiyim deyip son paragrafta cinsel organdan bahsetmissin ayip dostum
Sana çiçek uzatmayan her mesajında provoke edici mesajlar ile karşılık vermeyi kes önce kendini bir dizginle, düzgün yaz. Yok ardından anlama, yok sivri zeka, yok boş yapma gibi.Al işte söyleyecek sözün yok işin gücün goy goy. Senin gibi sivrizekalar yüzünden de insanlar bir şeylerden soğuyor. Buyur ben sana ekran görüntüsü atıyorum kanıtıyla, sen de benim önüme koy diyorum söyleyecek lafın olmadığından boş yapıyorsun.
Güzel kardeşim sana abi/kardeş tavsiyesi olsun. Her şeye muhalefet olmak iyi değil, işin sonunda yalnız kalırsın. Muhtemelen gerçek hayatına da böylesindir, uzun vadede canın sıkılır. Hadi iyi akşamlar.
100 tane uyarın var hocam kufurdenMaalesef forumda curuk elma cok agzi bozuk milletin.. bu tipler benden uzak olsunlar kafi
Maalesef forumda curuk elma cok agzi bozuk milletin.. bu tipler benden uzak olsunlar kafi
100 tane uyarın var hocam kufurden
Simdi bu Batrakov 1.50 boyunda 45 kg ya, 1.90'lik Ponomarenko ezip gecebilir. Sikinti.yalnız bu rus batrakov tam milliyetci kaptan tipli bi eleman
gelirse arızada cıkarabilir takımı cok benimseyedebilir degisik bi tip
gidip pomoronko ile aynı anda almayın dövebilir
yandıkKelleci kellesini koymuş 3 transfer demiş

… koymasan verecektim myc’yi