Transfer Nöbeti #8

Can'da o yetenek var gösterdiği maçlar da var. Senin dediğin herhalde Enciso'ya daha yakın sanırım. Vallahi ben de Batrakov ile neden bu kadar takılı kaldı anlamıyorum. Batrakov'a verilecek paralarla Enciso alınırdı bence. Enciso+ Can Uzun'u almak çok mantıklı geliyor bana. Özellikle Barış'ın gitme senaryosunda.
ben de baştan beri encisoya sıcağım ama almayacaklar belli ki

Çıkan haberlere göre toplu imza şov geliyor

Yok mu şöyle Jem Paul Karacan gibi antrenman temposunu arttıracak topçu piyasada?

u23 iyi futbolcu alamazsın alıyorsan iyi futbolcu değildir çünkü u23 iyi futbolcular 50 kağıttan başlıyor

Batrakov geldiğinde olacakları söyleyeyim:

- Sahada dişe dokunur icraat yapmadığı için kendini futbol gurmesi sanan bazı hesaplar tarafından saha içerisinde yaptığı basit hareketler videolarda cımbızla çekilip sanki özel işlermiş gibi pompalanacak.

- Bir süre sonra aslında oyun görüşünün üst düzey olduğu ancak takımın kendisine ayak uyduramadığından bahsedilecek.

- Önümüzdeki sene Konyaspor'a kiralanacak.

- Takribi 2 sene sonra 5 milyon euroya Rusya'ya geri gönderilecek.

Ben hayatımda 10 dakikalık skills videosunda bu kadar etkileyici olmayan kimseyi görmedim şu yaşa kadar. Beğenmediğimiz Yunus'un driplinglerinden video yapsan Batrakov'un videosundan 3 gömlek fazla etki yaratır

İçimden bir ses, Icardi geri gelecek diyor. Icardi kulüp bulamayacak, biz santrfor, yıllar sonra daha iyisini bulamamış eski sevgililer gibi tekrar birleşeceğiz.

Batrakov muhtemelen sığırpresse uygun bir oyuncu o yüzden istiyoruz diye düşünüyorum, skills videosu Barussodan bile kötü. O da 1 tane şut atıyordu videoda paso auta gidiyordu.

Batrakov geldiğinde olacakları söyleyeyim:

- Sahada dişe dokunur icraat yapmadığı için kendini futbol gurmesi sanan bazı hesaplar tarafından saha içerisinde yaptığı basit hareketler videolarda cımbızla çekilip sanki özel işlermiş gibi pompalanacak.

- Bir süre sonra aslında oyun görüşünün üst düzey olduğu ancak takımın kendisine ayak uyduramadığından bahsedilecek.

- Önümüzdeki sene Konyaspor'a kiralanacak.

- Takribi 2 sene sonra 5 milyon euroya Rusya'ya geri gönderilecek.

Ben hayatımda 10 dakikalık skills videosunda bu kadar etkileyici olmayan kimseyi görmedim şu yaşa kadar. Beğenmediğimiz Yunus'un driplinglerinden video yapsan Batrakov'un videosundan 3 gömlek fazla etki yaratır
cicaldau 2 olacak diyosun yani

Geri
Üst Alt