Sedat Ceylan
Parçalı Üye
- 7 Kasım 2009
- 4.088
- 1.150
- 2.223
bu Leao ayni Zaha gibi cikacak gibi ya. Bence gelmesin. Calim atmasini unuttuydu Zaha bizde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlaşılan hoca 10 numarayı kafaya takmış illa birini istiyorpatlakov için ne düşünüyorsun?
romano schmid var ama yıldız değil diye adam ilgi görmüyor. werderden çok kolay alınabilirdi10 numara yok piyasada maalesef pek.
Olanlar çok pahalı ve bize düşmeyecek isimler.
En düşebilitesi olanı Bruno Fernandes öyle düşün, ki o bile 6 aydır bir gram ilerleme olmadı ikna işinde.
Biraz mecburi olarak kanat ve forvet oynayabilen birilerine gidiliyor.
Ayrıca Leao eğer form olarak yukarı çıkarsa forvet olarak da oynayabillir. U23 alacağımız santrafor iyi çıkmazsa muhtemelen de öyle olur.
Konudan bağımsız; Leao'nun adı bayağı bir kulüple anıldı. En son Barca ile adı geçmiş ama onlar da Milan'ın bonservis beklentisi nedeniyle üstüne düşmemişParayi gomecegimiz yerin 10 numara olmasi gerekiyordu kanat degil. Kanada u23 alip 10 numaraya Bruno Fernandes Musiala olmuyorsa profil olarak bu kalitede direkt katki verecek oyuncu lazimdi.
Leaoyu hic bi kulubun istememesi bana normal gelmiyor. Hani pazarliga bile oturmuyor 5 buyuk lig. Bi dusunurum ben.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Lookman da olur ben onada okeyim ama yerli olarak yerinin doldurulma imkanı yokbarış gitmek istiyor olabilir. zorla tutalım demiyorum ama barış'ın yerine alacağımız en makul adam kesinlikle leao değil.
Bence de öyle yaw, illa biri alınacaksa diyorum ben.aynı şey lang için de geçerli cafer abi. o yüzden sol kanada yetişkin yabancı almamak gerek.
Ne alaka yabence Leao salak değil , osimhen 21 alırken kalkıp ben yarısına mı oynayacağım demiştir mutlaka
yerini yerli ile doldururuz demiyorum ki. yetişkin yabancı hakkı ofansif orta sahada kullanılmalı. sol kanatta değil.Lookman da olur ben onada okeyim ama yerli olarak yerinin doldurulma imkanı yok
Nasıl en fazla düşebilitesi olan bruno ne alaka yaw10 numara yok piyasada maalesef pek.
Olanlar çok pahalı ve bize düşmeyecek isimler.
En düşebilitesi olanı Bruno Fernandes öyle düşün, ki o bile 6 aydır bir gram ilerleme olmadı ikna işinde.
Biraz mecburi olarak kanat ve forvet oynayabilen birilerine gidiliyor.
Ayrıca Leao eğer form olarak yukarı çıkarsa forvet olarak da oynayabillir. U23 alacağımız santrafor iyi çıkmazsa muhtemelen de öyle olur.