Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    4
Barış'a alternatif Noa Lang gibi adam almak varken niye Leao gibi çok yüksek maliyetli isme gidiliyor.. Ancak bir konuda yönetimin hakkını vermek lazım. Zamanında Osimhen için İcardi varken bu kadar üst düzey isme ne gerek var dedik son şampiyonluğu adam neredeyse tek başına getirdi.

Ancak Okan Leao'yu oynatamaz.. Sane gibi yanlız kalır adam.

Parayi gomecegimiz yerin 10 numara olmasi gerekiyordu kanat degil. Kanada u23 alip 10 numaraya Bruno Fernandes Musiala olmuyorsa profil olarak bu kalitede direkt katki verecek oyuncu lazimdi.

Leaoyu hic bi kulubun istememesi bana normal gelmiyor. Hani pazarliga bile oturmuyor 5 buyuk lig. Bi dusunurum ben.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

patlakov için ne düşünüyorsun?
anlaşılan hoca 10 numarayı kafaya takmış illa birini istiyor
rusyadan çıkmamış olması büyük soru işareti kontenjanı buraya kullanıp en azından kendini kanıtlamış tecrübeli birine parayı basmalıydık
ne diyelim alırsak umarım tutar

10 numara yok piyasada maalesef pek.

Olanlar çok pahalı ve bize düşmeyecek isimler.

En düşebilitesi olanı Bruno Fernandes öyle düşün, ki o bile 6 aydır bir gram ilerleme olmadı ikna işinde.

Biraz mecburi olarak kanat ve forvet oynayabilen birilerine gidiliyor.

Ayrıca Leao eğer form olarak yukarı çıkarsa forvet olarak da oynayabillir. U23 alacağımız santrafor iyi çıkmazsa muhtemelen de öyle olur.
romano schmid var ama yıldız değil diye adam ilgi görmüyor. werderden çok kolay alınabilirdi

valla leao'ya 50 bons verip + 12 maaş vereceksek, bruno'ya 50 bons teklif edip kendisine sponsor vs desteği ile 20 maaş teklif edelim. hem manu hem de bruno'nun kabul etmemesi imkansız.

Ileri top tasiyamayan bir ortasahamiz varken 1 kontenjan hakkini (+ cepten cikacak nelsson parasi) leaoya kullanmak cok "taraftara pansuman" hareketi gibi geliyor bana.

Dun aksam yorgun halde baktim gun icinde neler olmus diye foruma. Uzunca yazan bir arkadas vardi, aklimda mesela Reijnders 45 yazdigi kalmis citynin bonservis beklentisi diye. Bu boyleyse 2 dk bile beklememek gerekir. Yazilan cizilene gore N.Forest ile bonseviste yarisamayabilirsin ama maasta yarisiyorsun hatta geciyorsun. Bunun yerine Leao garip geliyor cok bana. U23 u merkez yerine kanatta kullanmak daha rahat diye dusunuyorum.

Ayrica yani dk, icardi, lemina surecleriyle bahane uretilecegine 2 tane genc takviye yapsaydin gayet moral motivasyon hala yuksek olacakti taraftarda. Onu begenmiyorum, buna o kadar vermem... Olacaksa 65 70 M luk genc olsun (oyle olan genc banko 11 oluyor heralde bizde Nhaga falan 90 dk sure alamazken hic)

Bastan sona amatorce bir surec planlamasi.

Baris mi ayrilacak, Sara mi iyi teklif alamiyor, singo kapali kutu, sanchez idman yapmadi daha, torreira tatilde.. bir suru hesaplanacak etken varken net karar alio bir rota belirlenemedigi cok acik. Gec kalindigi icin zaten elin mahkum olacak 2 3 oyuncuya sezonlar acilirken. Onlarda da kazik yiyeceksin zaten (ya da karsi tarafin talebine evet demek durumunda kalacaksin).

bence Leao salak değil , osimhen 21 alırken kalkıp ben yarısına mı oynayacağım demiştir mutlaka

Parayi gomecegimiz yerin 10 numara olmasi gerekiyordu kanat degil. Kanada u23 alip 10 numaraya Bruno Fernandes Musiala olmuyorsa profil olarak bu kalitede direkt katki verecek oyuncu lazimdi.

Leaoyu hic bi kulubun istememesi bana normal gelmiyor. Hani pazarliga bile oturmuyor 5 buyuk lig. Bi dusunurum ben.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konudan bağımsız; Leao'nun adı bayağı bir kulüple anıldı. En son Barca ile adı geçmiş ama onlar da Milan'ın bonservis beklentisi nedeniyle üstüne düşmemiş

10 numara yok piyasada maalesef pek.

Olanlar çok pahalı ve bize düşmeyecek isimler.

En düşebilitesi olanı Bruno Fernandes öyle düşün, ki o bile 6 aydır bir gram ilerleme olmadı ikna işinde.

Biraz mecburi olarak kanat ve forvet oynayabilen birilerine gidiliyor.

Ayrıca Leao eğer form olarak yukarı çıkarsa forvet olarak da oynayabillir. U23 alacağımız santrafor iyi çıkmazsa muhtemelen de öyle olur.
Nasıl en fazla düşebilitesi olan bruno ne alaka yaw

Buendia var golovin var baumgartner var daha da vardır

Baumgartner hadi zor biraz da diğer 2siyle ilgilensek alırdık muhtemelen

Geri
Üst Alt