Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    124
  • Bu anket kapanacak: .

Anannn...

ALIN ARTIK ŞU ADAMI ALIIIIIIIN YILDIKKK

Gelyoz gidyoz aynı terane

Angry Leonardo Dicaprio GIF

Leao nun babası oğlunun Türkiye ye gelmesine sıcak bakmıyor haberi düşebilir. Bu kolpa henüz sıkılmadı

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan şurda Mıhlamayla Bafra Pidesi ne iyi gider 😀 Yanında da soğuk 1 ayran 😀

Ya şimdi diyorsun ki yöneticilerden duyan tanıdıkların var, kulaktan kulağa sana geliyor (çok özet geçtim) falan... Bu tarz bilgiler nasıl bu kadar detaylı oluyor? Bütün oyuncular ve süreçler hakkında bu kadar bilgi ulaşıyor? Yok şunun maaşı bu, öbürünün bonservisi bu, şu takım bunu istedi arada 10m fark var, Barış için istenen rakam şu, öbüründe pazarlıklar var, berikinde şu oyuncularla ilgileniyor... Detaylı rapor mu veriyor yönetim bu ortak tanıdıklarınıza nasıl oluyor bu iş? Yani yönetici çok samimi tanıdığına olsa olsa der ki şunu alıcaz gibi duruyor, şuna teklif yaptık falan ama tutup bonservisini maaşını bonusunu tek tek tüm oyuncular için saymaz ki ya...
Hiç yazmasaydın abi ya şimdi sana sinirlenip atarlı ergen gibi mesaj atacak. Şeref abisine de öyle yapmışız zamanında...

Salla gitsin şu an Okan'ın bile kimi kaça alacağımızdan haberi yok ama bunlar fiyat veriyor :asd:

Gelmiş buraya sözlüğü tinder gibi kullanıyorum cart curt bir şeyler yazıyor. Uzun uzun şunu da ekleyeyim bunu da söyleyeyim hepsini biliyorum.

Maşallah Okan Hocadan fazla bilgisi var takım içindeki oyuncuların karakter analizini bile yapıyor.

Yetmiyor masadaki teklifi direkt yazıyor. Hey yavrum heyyy...

Villareal maçı öncesi Leao yu geçtim transfere benzeyen herhangi bir cismin bile imzayı atmayacağına dair kahvekonyak ile 1000 papel bahse girerim, Çorum maçına kadar da 500 papele okeyim

Hiç yazmasaydın abi ya şimdi sana sinirlenip atarlı ergen gibi mesaj atacak. Şeref abisine de öyle yapmışız zamanında...

Salla gitsin şu an Okan'ın bile kimi kaça alacağımızdan haberi yok ama bunlar fiyat veriyor :asd:

Gelmiş buraya sözlüğü tinder gibi kullanıyorum cart curt bir şeyler yazıyor. Uzun uzun şunu da ekleyeyim bunu da söyleyeyim hepsini biliyorum.

Maşallah Okan Hocadan fazla bilgisi var takım içindeki oyuncuların karakter analizini bile yapıyor.

Yetmiyor masadaki teklifi direkt yazıyor. Hey yavrum heyyy...

Ben kötü bir şey demedim. Niyetim topa tutup sallamak falan da değil... Nasıl bu kadar detaylı bilgi oluyor diye bana mantıksız geldiği için soru sordum basitçe... Ben bazılarınız kadar yakından takip de etmiyorum, verdiği bilgilerin bazıları tutmuş galiba en azından zamanında... Eğer bu detaylı bilgiler tutarsa ve genel olarak tutuyorsa bence büyük ihtimal kaynağını ya da kim olduğunu saklamak için o konuda (biraz da mecburen) yalan söylüyordur... Kulaktan kulağa ortak tanıdıklarla bu kadar detaylı ve sürekli bilgi akmaz bence çünkü...

Ya şimdi diyorsun ki yöneticilerden duyan tanıdıkların var, kulaktan kulağa sana geliyor (çok özet geçtim) falan... Bu tarz bilgiler nasıl bu kadar detaylı oluyor? Bütün oyuncular ve süreçler hakkında bu kadar bilgi ulaşıyor? Yok şunun maaşı bu, öbürünün bonservisi bu, şu takım bunu istedi arada 10m fark var, Barış için istenen rakam şu, öbüründe pazarlıklar var, berikinde şu oyuncularla ilgileniyor... Detaylı rapor mu veriyor yönetim bu ortak tanıdıklarınıza nasıl oluyor bu iş? Yani yönetici çok samimi tanıdığına olsa olsa der ki şunu alıcaz gibi duruyor, şuna teklif yaptık falan ama tutup bonservisini maaşını bonusunu tek tek tüm oyuncular için saymaz ki ya...
Üstad, daha ilk mesajında ''Mesela Salah BJK olayını henüz ortada yokken fitilini yakan benim https://eksisozluk.com/entry/185030299 entry öncesi ve sonrası durumundan bellidir.'' yazmış.
Gidip baktım gerçekten öyle ise saygı duyup dediklerini dikkate alacaktım.

Beşiktaş'ta Salah gelişmesi
X'te yapılan paylaşım

Haberi buraya göre önce veren Kaya Temel, X'te de paylaşılmış. Belki daha önce de farklı kaynaktan haber çıkmıştır, Kaya Temel de değildir ilk bahseden, sadece bir arama ile bu kadarına ulaştım. Belki bu arkadaşın bir şeyler kulağına geliyordur, zaten adminler onay vermiş. Fakat sence Hulk gerçek olabilir mi?

Real Madrid'in bu kadar iyi transferler yapması ve Mbappe'nin formda olması demek Şampiyonlar Ligi'nde Real Madridle eşleşmemiz hayırlı olsun demektir bence kankslar yav 😀

Abi detayını anlatmayayım ama şöyle bahsedeyim sen anla. Atıyorum resmi bir teklif yapacağız. Bunu oturup başkan hazırlamıyor. Bu kulübün bir ton personeli var işin kurumsal kısmında. Teklifi hazırlayan, gönderen elemanlar farklı hep. TFF'ye bildiren farklı, sosyal medya ekibi hazırlık için farklı.

İnsanlar sanıyor ki duman sadece yöneticilerden çıkıyor.

Sen kulübün evraklarıyla ilgilenen birimdesin diyelim. Sana diyorum ki Haydar, resmi teklifi hazırla. Sen eşine dostuna söylemez misin?

Üstad, daha ilk mesajında ''Mesela Salah BJK olayını henüz ortada yokken fitilini yakan benim https://eksisozluk.com/entry/185030299 entry öncesi ve sonrası durumundan bellidir.'' yazmış.
Gidip baktım gerçekten öyle ise saygı duyup dediklerini dikkate alacaktım.

Beşiktaş'ta Salah gelişmesi
X'te yapılan paylaşım

Haberi buraya göre önce veren Kaya Temel, X'te de paylaşılmış. Belki daha önce de farklı kaynaktan haber çıkmıştır, Kaya Temel de değildir ilk bahseden, sadece bir arama ile bu kadarına ulaştım. Belki bu arkadaşın bir şeyler kulağına geliyordur, zaten adminler onay vermiş. Fakat sence Hulk gerçek olabilir mi?
Güzel yakalamışsın

Bu arada Bilal El Khannous'ta da ciddi olduğumuzu düşünüyorum.

Hem Tolgahan üst perdeden verdi ismini hem de Okan hocanın 1 ay önce katıldığı programda gülerek Fas'ın orta sahasını çok beğeniyorum minvalinde bir açıklaması vardı. Muhtemelen Khannous'u kastetti.

İstatistikleri pek tatmin etmedi beni ama videoda yapamadığı şey yok gibi görünüyor. Özellikle duran toplarda zehir atmış kale alanına. Can bana göre çok daha özel bir oyuncu ama Khannous ise savunma tarafında çok daha çalışkan. Mesela Leao gelecekse orta saha direnci açısından Khannousu'u tercih edebilirim. Ama saf kaliteye bakacaksak Can 2 gömlek iyi bundan.

Geri
Üst Alt