Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.944
- 73.465
- 5.188
alper bahadırın dövmeye çalıştığı herif
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aşil olumsuzluk pompalama topuğundan fiururum seni ha

Hiç yazmasaydın abi ya şimdi sana sinirlenip atarlı ergen gibi mesaj atacak. Şeref abisine de öyle yapmışız zamanında...Ya şimdi diyorsun ki yöneticilerden duyan tanıdıkların var, kulaktan kulağa sana geliyor (çok özet geçtim) falan... Bu tarz bilgiler nasıl bu kadar detaylı oluyor? Bütün oyuncular ve süreçler hakkında bu kadar bilgi ulaşıyor? Yok şunun maaşı bu, öbürünün bonservisi bu, şu takım bunu istedi arada 10m fark var, Barış için istenen rakam şu, öbüründe pazarlıklar var, berikinde şu oyuncularla ilgileniyor... Detaylı rapor mu veriyor yönetim bu ortak tanıdıklarınıza nasıl oluyor bu iş? Yani yönetici çok samimi tanıdığına olsa olsa der ki şunu alıcaz gibi duruyor, şuna teklif yaptık falan ama tutup bonservisini maaşını bonusunu tek tek tüm oyuncular için saymaz ki ya...
Beyaz forma rezalet.Hadi beyaz gene olsun ama sade olmasın arkadaş..ne bileyim bunun gibi olsun şerit olsun.Şortu siyah-kırmızı falan olsun.Neyi doğru yapıyorlsr ki bunları becersinler..bizimkilere de her sezon aynı tişörtü kaktırıyorlar şl takımısın sen ya
Hiç yazmasaydın abi ya şimdi sana sinirlenip atarlı ergen gibi mesaj atacak. Şeref abisine de öyle yapmışız zamanında...
Salla gitsin şu an Okan'ın bile kimi kaça alacağımızdan haberi yok ama bunlar fiyat veriyor
Gelmiş buraya sözlüğü tinder gibi kullanıyorum cart curt bir şeyler yazıyor. Uzun uzun şunu da ekleyeyim bunu da söyleyeyim hepsini biliyorum.
Maşallah Okan Hocadan fazla bilgisi var takım içindeki oyuncuların karakter analizini bile yapıyor.
Yetmiyor masadaki teklifi direkt yazıyor. Hey yavrum heyyy...
Üstad, daha ilk mesajında ''Mesela Salah BJK olayını henüz ortada yokken fitilini yakan benim https://eksisozluk.com/entry/185030299 entry öncesi ve sonrası durumundan bellidir.'' yazmış.Ya şimdi diyorsun ki yöneticilerden duyan tanıdıkların var, kulaktan kulağa sana geliyor (çok özet geçtim) falan... Bu tarz bilgiler nasıl bu kadar detaylı oluyor? Bütün oyuncular ve süreçler hakkında bu kadar bilgi ulaşıyor? Yok şunun maaşı bu, öbürünün bonservisi bu, şu takım bunu istedi arada 10m fark var, Barış için istenen rakam şu, öbüründe pazarlıklar var, berikinde şu oyuncularla ilgileniyor... Detaylı rapor mu veriyor yönetim bu ortak tanıdıklarınıza nasıl oluyor bu iş? Yani yönetici çok samimi tanıdığına olsa olsa der ki şunu alıcaz gibi duruyor, şuna teklif yaptık falan ama tutup bonservisini maaşını bonusunu tek tek tüm oyuncular için saymaz ki ya...
Fıs çıktı
SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya şimdi diyorsun ki yöneticilerden duyan tanıdıkların var, kulaktan kulağa sana geliyor (çok özet geçtim) falan... Bu tarz bilgiler nasıl bu kadar detaylı oluyor? Bütün oyuncular ve süreçler hakkında bu kadar bilgi ulaşıyor? Yok şunun maaşı bu, öbürünün bonservisi bu, şu takım bunu istedi arada 10m fark var, Barış için istenen rakam şu, öbüründe pazarlıklar var, berikinde şu oyuncularla ilgileniyor... Detaylı rapor mu veriyor yönetim bu ortak tanıdıklarınıza nasıl oluyor bu iş? Yani yönetici çok samimi tanıdığına olsa olsa der ki şunu alıcaz gibi duruyor, şuna teklif yaptık falan ama tutup bonservisini maaşını bonusunu tek tek tüm oyuncular için saymaz ki ya...
Güzel yakalamışsınÜstad, daha ilk mesajında ''Mesela Salah BJK olayını henüz ortada yokken fitilini yakan benim https://eksisozluk.com/entry/185030299 entry öncesi ve sonrası durumundan bellidir.'' yazmış.
Gidip baktım gerçekten öyle ise saygı duyup dediklerini dikkate alacaktım.
Beşiktaş'ta Salah gelişmesi
X'te yapılan paylaşım
Haberi buraya göre önce veren Kaya Temel, X'te de paylaşılmış. Belki daha önce de farklı kaynaktan haber çıkmıştır, Kaya Temel de değildir ilk bahseden, sadece bir arama ile bu kadarına ulaştım. Belki bu arkadaşın bir şeyler kulağına geliyordur, zaten adminler onay vermiş. Fakat sence Hulk gerçek olabilir mi?