- 29 Ocak 2024
- 8.548
- 7.480
- 568
Bellingham diye biri var hepsinden iyi alimbatrakov sanki mora'dan iyi yaw.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bellingham diye biri var hepsinden iyi alimbatrakov sanki mora'dan iyi yaw.
Duyumcu dediğin tek bir haberi tutturduktan sonra duyumcu olurForuma birtane duyumcu geliyor onuda bezdiriyorsunuz yazıklar olsun size
kral sen sanki biraz sirazeyi kacirdin hm?Bellingham diye biri var hepsinden iyi alim
Leao 45+5
Batrakov 24+6
Can Uzun 35+5
Beklentim bu yönde olacağı
Osi için de aynısı söyleniyor bu aradaİstese ve devamlılık gösterse milanı tek başına şampiyon yapardı. Şu an bitik. Düzeleceğini de hiç sanmıyorum. Riske girilir mi evet, bonservisiz gelirse. 40-50 milyon veremeyiz vermemeliyiz
Bu rakamlar çok fazlaleao 11 milyon
bakraçov 5 milyon
can 7 milyon euro
eder gibi
üstü fazla
Leao yerine barışı yedekleyecek bir oyucu alıp, 23 yaş üstü için orta sahaya 8 numara transferi çok daha mantıklı (40milyon euroya) . Aşağıda stil olarak Barış'a çok benzeyen italya'da oynayan 23 yaş kuralına uygun oyucu ... maksimum 7-8 milyo euraya biter transfer...
Söyleniyor derken? Galiba söyleniyordu demek istedin. Bildiğim kadarıyla osi ile alay edildi sosyal medya ortamında kaçırdığı bir penaltı ile ilgili ve osi bunu kurumsal bir dışlanma olarak gördü ipler koptu. Ha şu an için diyorlarsa, psikolojik bizde olsun da onlar ne demiş önemli değil.Osi için de aynısı söyleniyor bu arada
2021 de kalmış gibisin renkdaş.leao 11 milyon
bakraçov 5 milyon
can 7 milyon euro
eder gibi
üstü fazla
Kim kaçırmadi ki aliii dursun bizi delirtti insanlıktan çıkardı, doğru dedin aldım kabul ettimkral sen sanki biraz sirazeyi kacirdin hm?