Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    137
  • Bu anket kapanacak: .
Leao 45+5
Batrakov 24+6
Can Uzun 35+5

Beklentim bu yönde olacağı

Çingene pazarlığı ile devam ediyoruz muhtemelen.

Can 50+5
Batrak 30
Leao 50+5

Falan talepleri diye hissediyorum anlık . Bizde 35,40 diye çıktık muhtemelen Leao için sadece Can’a da 25-30 verdik 35 falan maksimum düşünülüyordur. Batrakov’a 20-23 arası yazıldı 30 kemiksiz istiyorlar deniyor.

leao 11 milyon
bakraçov 5 milyon
can 7 milyon euro

eder gibi
üstü fazla

Bilal oluyosa direkt alalim ama zor
olmuyosa Mora ile ugrasacagimiza Batrakov alalim

bence Baris gitmiyorsa Can Uzun asiri elzem degil, Frankfurt belli ki cok para istiyor
Baris'tan iyi para kazanmadigimiz senaryoda o kadar acilmamiz dogru olmaz

Leao yerine barışı yedekleyecek bir oyucu alıp, 23 yaş üstü için orta sahaya 8 numara transferi çok daha mantıklı (40milyon euroya) . Aşağıda stil olarak Barış'a çok benzeyen italya'da oynayan 23 yaş kuralına uygun oyucu ... maksimum 7-8 milyo euraya biter transfer...

rtas sen zamaninda SANTIAGO COLOMBATTO isimli topcuyu scoutlayan rtasimiz misin
acayip bi skills videosu vardi onun
ne oldu o cocuga haberin var mi

Osi için de aynısı söyleniyor bu arada
Söyleniyor derken? Galiba söyleniyordu demek istedin. Bildiğim kadarıyla osi ile alay edildi sosyal medya ortamında kaçırdığı bir penaltı ile ilgili ve osi bunu kurumsal bir dışlanma olarak gördü ipler koptu. Ha şu an için diyorlarsa, psikolojik bizde olsun da onlar ne demiş önemli değil.

Rashford ortada kalip son dk Fb yapacak diye tirsmiyor degilim dogrusu

kral sen sanki biraz sirazeyi kacirdin hm?
Kim kaçırmadi ki aliii dursun bizi delirtti insanlıktan çıkardı, doğru dedin aldım kabul ettim

Classic Film Samurai Cinema GIF by Turner Classic Movies

Alin bu cocugu. Transfer haberi 3-4 gündür var, transferiyle ilgili bi' Putin'in konusmadigi kaldi, belli ki var biseyler.

Villateal maci da boş gecti. Çorum macina bir transfer yetistirilmeye calisiliyor

Geri
Üst Alt