Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 115.344
- 102.479
- 5.238
la bunun cevabına sen benden kolay ulaşırsın. Baa mı soruyon?burhanı kulüp şikayet etmedıyse nedne gozaltında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
la bunun cevabına sen benden kolay ulaşırsın. Baa mı soruyon?burhanı kulüp şikayet etmedıyse nedne gozaltında
adam telefonu kırdı şifreyi vermemek için yine de saldılar harbi çok acayipAli Şen Ahmet Çakar’ı vurdurdu adam ona rağmen döndü herkese sallamaya devam etti.
Şike dönemi herkese salladı, devran döndü kendisine birşey olmadı, sallamaya devam etti.
Ermanla Ahmet her devrin adamları, birşey olmaz onlara.
Atleticodaki Falcao o görseldekilerin alayından iyidi, Drogba dahil.Abv Falcao
Haysiyetsiz, şerefsiz, it oğlu it harbiden o zamanlar ikondu.Atleticodaki Falcao o görseldekilerin alayından iyidi, Drogba dahil.
O da doğru ama sağ bek bulacaz diyorlar baksanaAynen 15 ayda 10 numara bulamadılar 15 günde sol bek kesin bulurlar.
İyi yapmış.Burhan’ı Oktay Ercan şikayet etmiş.
Yaşadığı sakatlıklar onu da son yıllarında çıt kırıldım yaptı yoksa Madrid i sırtında taşıdı yıllarca.Atleticodaki Falcao o görseldekilerin alayından iyidi, Drogba dahil.
Oktay Ercan’ı tanımıyorum ama bu transfer döneminde ortalığı karıştıranın o olduğunu söylüyor herkes.İyi yapmış.
Adamı direkt kaynak olarak gösterdi. '‘Musiala’yı bitirdim, haftaya Galatasaray’a katılacak’ dediniz mi?” diye soruyla karışık zan altında bıraktı yaptığı yayında.
Varsa kanıtı sunsun bakalım şimdi.
2014te o sakatlığı yaşamasaydı çok daha büyük anılacaktı, o dönem Messiyle Ronaldoya kafa tutabilmişti istatistiklerde.
Alim Patlakov hangi mevkiide oynuyorduBunlar ne Leao ne Can Uzun ne de Patlakovu alabilir.
Alamazlar bir yana bence almak da istemiyorlar. Devre arasının aynısını yaşıyoruz. Uyutup uyutup son hafta üç kiralik getirecekler.Bunlar ne Leao ne Can Uzun ne de Patlakovu alabilir.