Transfer Nöbeti #8

10 Numaraya Tercihiniz?

• Kullanılan toplam oy
    148
  • Bu anket kapanacak: .
Ali Şen Ahmet Çakar’ı vurdurdu adam ona rağmen döndü herkese sallamaya devam etti.

Şike dönemi herkese salladı, devran döndü kendisine birşey olmadı, sallamaya devam etti.

Ermanla Ahmet her devrin adamları, birşey olmaz onlara.
adam telefonu kırdı şifreyi vermemek için yine de saldılar harbi çok acayip

Biz boşuna o gelsin bu gelmesin diye tatava yapıyonuz. Anlaşılan hiçbir resmi transfer girişimimiz yok. Dursungiller duyumcularla taraftarı oyalıyor o kadar. Boşuna beklemeyin. Birileri beş sene üst üste şampiyonluk olmaz emri vermiş bizimkiler de biat etmiştir. Alsınlar liglerini turşusunu kursunlar. Bizim turşuları da suyuna daha fazla limon tuzu atıp erimeye bırakalım görev süreleri bitmeden eriyip yok olsunlar.

Bu akşam çıkan haberlere göre kimseye resmi teklif yollamamışız. Güvercinle mi yolluyoruz teklifleri anlamadım ki arkadaş ya

İyi yapmış.

Adamı direkt kaynak olarak gösterdi. '‘Musiala’yı bitirdim, haftaya Galatasaray’a katılacak’ dediniz mi?” diye soruyla karışık zan altında bıraktı yaptığı yayında.

Varsa kanıtı sunsun bakalım şimdi.
Oktay Ercan’ı tanımıyorum ama bu transfer döneminde ortalığı karıştıranın o olduğunu söylüyor herkes.

2014te o sakatlığı yaşamasaydı çok daha büyük anılacaktı, o dönem Messiyle Ronaldoya kafa tutabilmişti istatistiklerde.

Avrupa ligi final maçıydı rakibi hatırlamıyorum ceza sahası dışından sağ çaprazdan attığı o ayak içi nefis golü hala hatırlıyorum.

muhteşem bi golcüydü yav

Geri
Üst Alt