Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sami Karakoç @Umut Işık kırılmaca darılmaca yok.erdal bozkurt kim?herifin bilgisi yok,yorum yapıyo.habermiş gibi paylaşıyosunuz iyi guzel ama gazeteci mi?değil.millet zaten sinirli.ilhan tuysuz denen herif mohamedin ayagı kırıldı diye yalan söyleyen adam.ben tutan transfer bilgisi de görmedim.neden yangıana körükle gidiyosunuz?yarına kadar bekleyemez misiniz en azından nevzatı,rodopu vs takip edip.
olumlu yada olumsuz haber gözetmeden atıyorum ne görsem.yangın gibi bir amacım yok. öğlen sen olumsuz konuşurken ben olumlu konusyordum. erdal olumlu yazsa bu tarz post girmeyecektin gelmiş şimdi boş yapıyorsun.

günlerce italydan olumlu haber taşıdık da ne oldu fenere gitti topçu. bu kadar takma bu olumlu olumsuz işine.

Benim anlamadığım nokta madem anlaşma sağlandı imza niye geciktiriliyor , geciktikçe adamlar blöf yapıyor

Amiri istanbul da yabancilik cekmez gelsin

Saka bir yana potansiyeli olan bir oyuncu,isimizi görür

HY: “Grillitsch ile ilgili bilgileri birazdan vereceğim.

yav adam mı yok griliş olmazsa başkası olur yeter ki paran olsun vizyonun doğru olsun. amma gider saçma sapan adam alırsan bu isimlerin ardından ardına düşerler..

Yalnız Halukların isim verip de sallamasyon cikan haberleri yok galiba hic

Bi ryan kent vardi galiba Gokhan’in verdigi

HY: Grillitsch sosyal medyada çok fazla olumsuz yazılanlar var son durum 1.5 m euro imza parasıyla anlaşılmıştı sonra 2.5 istediler. Galatasaray'da oyuncuyla temas halinde istenilen seviyelere gelirse antlaşma tamamlanır.

Gazeteci haber yaptı diye transfer mi yatar kim inanıyor buna ?

Biz anlaştıktan sonra araya girip transfer fiyatını yükselten kulup başkanı var ise umarım sidigi durur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt