- 2 Temmuz 2011
- 132.884
- 55.699
- 5.338
bu yönetim insanın sabırlarını zorluyo gercekten
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
benim inandığım isimler belli zaten az çok. her attığım twite/yazarına inanıyorum gibi bir anlam çıkarma. Neyse konuyu uzatmayalım, transferlere odaklanalımtransfer konusunda sabrım şu an zorlandgı için böyle yazdım.erdal bozkurt gibilerini hiç ciddiye almadım kanka.sende alma.rodop,nevzata inanmasakta muhabirler.erdal bozkurt,ihan tuysuz terim tayfanın adamları bunlar,ben bigun olsun bu herifleri paylaşmadım.gueye için fransa takip ettim o kadar.
senin de,forumun da iyiliği için yazdım.arada gürleriz ,eseriz ama yarına kadar en azından sinerji yapalım.
burda ki almancıların fos olduğunu bir kez daha görmüş olduk pazar günü amiri ismini duymuştukbu arada almancı arkadaşım nadiem amiriyi almışsınız dedi ama bizim niye haberimiz yok almanyadan var mı böyle bi bilgi
Benim de kafama pek yatmıyor ama tam bir fırsat transferi işte. Bu kalitede adam günü gelir bonservis de kazandırır.Tam sayılmaz, yerli sorunu olmasa düzenli stoper oynayabilir. Gününe kadar orta sahada da bolca oynar ama Sergio ile çift pivot olmaya bence uygun değil.
Tam menajer önerisi ortaya karışık takımdiawara harit embalo piatek
Morutan bugun nasil oynadi ve yine sadece ilk yari mi oyunda kaldi
yav grilitshi cok begendiğimden degil.ama kaliteli adam,bunlar daha iyisini bulamazbenim inandığım isimler belli zaten az çok. her attığım twite/yazarına inanıyorum gibi bir anlam çıkarma. Neyse konuyu uzatmayalım, transferlere odaklanalım![]()
kevin de bruyne ile ilgili bende olumsuz bilgi yokhaluk : grillitsch için bende olumsuz bir bilgi yok
bilmiyorum m8 çok fazla beğenmedim doğrusu dcm olarak, pasları falan iyi amaligde is yapar gibi
haluk : grillitsch için bende olumsuz bir bilgi yok