Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
transfer konusunda sabrım şu an zorlandgı için böyle yazdım.erdal bozkurt gibilerini hiç ciddiye almadım kanka.sende alma.rodop,nevzata inanmasakta muhabirler.erdal bozkurt,ihan tuysuz terim tayfanın adamları bunlar,ben bigun olsun bu herifleri paylaşmadım.gueye için fransa takip ettim o kadar.

senin de,forumun da iyiliği için yazdım.arada gürleriz ,eseriz ama yarına kadar en azından sinerji yapalım.
benim inandığım isimler belli zaten az çok. her attığım twite/yazarına inanıyorum gibi bir anlam çıkarma. Neyse konuyu uzatmayalım, transferlere odaklanalım:ka:

griilişin babayı istanbula çağırıp point otelde karılı kızlı eğlendirip ikna ederler bence

griliş-oliveira- 6 no-10 no mu orta saha dizilimi? bu 6 no kim? nerede? ne zaman gelecek?

GD: “Transfer dönemi bitsin, Galatasaray’da transferlerin neden geciktiğini bir bir açıklayacağım.”

Ben bu Giriliş Ertuğrul'a çok ısındımdı. Olamazsa üzülürüm. Alın lan şu adamı.

ben gueye ve onana istiyodum Allah biliyo ya,lig başlayacak artık.girlitshin bitmesi lazım bugun yarın

@Alper Altun aribo diyip duruyordu. hasenhüttl'ün calistirdigi soton'a gitmis 7m euro'ya. bonuslarla 12 olabiliyormus. premier lig'de iyi sezon gecirirse daha iyi fiyata hemen satabilirler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt