Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
videolardan izledıgım kadarıyla sosaya benziyor 8.5 gibiBundesliga topçularını genelde tanımıyorum bunu da hiç izlemedim.
transfer konusunda sabrım şu an zorlandgı için böyle yazdım.erdal bozkurt gibilerini hiç ciddiye almadım kanka.sende alma.rodop,nevzata inanmasakta muhabirler.erdal bozkurt,ihan tuysuz terim tayfanın adamları bunlar,ben bigun olsun bu herifleri paylaşmadım.gueye için fransa takip ettim o kadar.sergen insanın sabrını zorlama. olumlu yada olumsuz haber gözetmeden atıyorum ne görsem.yangın gibi bir amacım yok. öğlen sen olumsuz konuşurken ben olumlu konusyordum.
erdal denen adam olumlu yazsa bu tarz post girmeyecektin gelmiş şimdi boş yapıyorsun.
Nasıl olsa alamayacağız, transfer bitmeden medyaya düşüp de transferin olumlu sonuçlanması bizim adımıza imkansız gibi bişey. Hani Grillitsch in babasının istediği imza parasını verip yine de alırlar bile demiyorum. Joao Pedro transferinde olduğu gibi bu transfer yattı bana kalırsa6’ya Grillitisch’in yerine daha farkli bir profil lazim.
hobaaa ver 2 milyonu al yaHY: “Grillitsch ile önce 1.5M euro imza parası olarak anlasılmıstı, daha sonra 2.5m euro’ya geldi, yazılanlar doğru yani. Galatasaray biraz indirmeye çalışıyor.”
Tam sayılmaz, yerli sorunu olmasa düzenli stoper oynayabilir. Gününe kadar orta sahada da bolca oynar ama Sergio ile çift pivot olmaya bence uygun değil.Joker oyuncu olmak için fazla tuzlu olmaz mı? Bence as olarak düşünülüyor.
neyinden razısın langrillitsch biz senden razıyız
yetersiz gibiMorutan bugun nasil oynadi ve yine sadece ilk yari mi oyunda kaldi
ligde is yapar gibigrilischi biraz izledim de sergionun yanına agresif bi herif daha ii olur gibi geliyor. orta saha sergio grilisch pek ii olmaz hızlı takımlara karşı özellikle..
Zaten o tutarsa bizi alip götürürBunlardan hiçbirinden ümitli değilim ama Haritin diğerlerinden bir tık önde görürüm