Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana biri yabancı sağ bek alırsak sadece ligde oynayacağımız bir sezonda Kerem-Yunus formsuz olur ya da sakatlanırsa, Abdülkerim bekleneni veremezse ne çözüm bulacağımızı, belki en kritik maçlarda hangi 3 yerliyle oynayacağımızın planını bir yazabilir mi? Başka yerliler mi alacağız? O yerliler hangi yabancı yerine oynayacak? Yoksa Berkan-Taylan-Akbaba gibi adamlara mı güveneceğiz? Yoksa Emin-Hamza gibi gençleri pat diye 11 mi çıkaracağız? Muslera'yı mı keseceğiz? Ne olacak?
Katılıyorum bu konu hiç konuşulmuyor önemsenmiyor ama bence de çok çok önemli.Kale sağ bek stoper yerli olmalı ki hücum aksiyonlarında yerliye bağlı kalmayalım orta saha da Berkan’a muhtaç kalmayalım.Mert müldür sağ bek de tek hedef olmalı.Yerli bir kaleci bulmalıyız.
Kerem Yunus Abdül 11 de olmazsa olmaz şeklinde yeni sezona girmek riskli.Kerem istikrarsız duygusal iniş çıkışları var sakatlık kart vs durumunda Yedekte yerli yok.tüm takımların kalecisi yerli Fener teneke bağladığı Serdar Aziz’i 11 e koymaya başladı.Yerli kuralını önemsemeliyiz

Bana biri yabancı sağ bek alırsak sadece ligde oynayacağımız bir sezonda Kerem-Yunus formsuz olur ya da sakatlanırsa, Abdülkerim bekleneni veremezse ne çözüm bulacağımızı, belki en kritik maçlarda hangi 3 yerliyle oynayacağımızın planını bir yazabilir mi? Başka yerliler mi alacağız? O yerliler hangi yabancı yerine oynayacak? Yoksa Berkan-Taylan-Akbaba gibi adamlara mı güveneceğiz? Yoksa Emin-Hamza gibi gençleri pat diye 11 mi çıkaracağız? Muslera'yı mı keseceğiz? Ne olacak?

mert şart oğlu şart

Evandere karşı bu kadar önyargının sebebi Cicaldau mu?
Forumdakilerin büyük çoğunluğunun bence evet. Carrusca’dan sonra da bir 5-6 sene tüm Arjantinli genç yetenekler burda tutmuyor gibi bir tutum oluşturmuşlardı.

Ben genel olarak biraz tutuk buldum Evander’in tarzını. Burası adam yemeye müsait bir yer. Evander’in adı geçince izledim biraz maçlarını geçen seneden. En iyi hali bile biraz tutuk duruyor sahada. Buradaki baskı için doğru isim olduğunu düşünmüyorum bu yüzden. Burada ligte prim yapan tiplerin büyük çoğunluğu belli egoya sahip isimler. Bu ego mesela Yunus’ta var ama Kerem’de yok.Kerem’in de çok panik hali var sahada. Kerem bu yüzden çok üst performans bile yapsa Yunus şuanki gibi devam ederse daha konuşulan bir isim olacak bu sene muhtemelen.

Galatasaray'ın gündeminde olan sağ bek Valentino Lazaro ve bi zamanlar sağ bekimiz olan Yedlin :D
FX0NFwIUcAEtikV

1 ay pazarlık yapıp alamayacağımız isim harit belli ki. 4 m euro maaş isteyen adamı en düşük kaça ikna edebilirsin ki? Bir de geçmişi çalkantılı bi herif yani

1 ay pazarlık yapıp alamayacağımız isim harit belli ki. 4 m euro maaş isteyen adamı en düşük kaça ikna edebilirsin ki? Bir de geçmişi çalkantılı bi herif yani

neyin pazarlığı yav vereceğimiz max 2 milyon istediği 4 milyon. bu uçurumun pazarlığı mı olur

bu lazaro ismini de twitterdaki bi sayfa attı ortaya listedeki iki isimden biri dubois biri lazaro diye.hiç bir ciddiyeti yok.kimse lazaro ismini söylemedi.ne diye boş yere konu oldu anlamadım.herif interin oyuncusu

bu lazaro ismini de twitterdaki bi sayfa attı ortaya listedeki iki isimden biri dubois biri lazaro diye.hiç bir ciddiyeti yok.kimse lazaro ismini söylemedi.ne diye boş yere konu oldu anlamadım.herif interin oyuncusu

yalan söylüyolar sağ bek ismini ben 3 hafta önce vermiştim neyse

Seferovic net katkı verir imho. Yanına bir de Pedro gibi birini alabilsek çok iyi olurdu. Mostafa'ya da yol veririz umarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt