- 6 Eylül 2013
- 8.417
- 3.201
- 428
1 kangal sucuguna iddiaya girerim
Sucuk sana feda olsun iddaaya da gerek yok
Ne zaman istersen sucuğun hazır en büyüğünden
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 kangal sucuguna iddiaya girerim
Katılıyorum bu konu hiç konuşulmuyor önemsenmiyor ama bence de çok çok önemli.Kale sağ bek stoper yerli olmalı ki hücum aksiyonlarında yerliye bağlı kalmayalım orta saha da Berkan’a muhtaç kalmayalım.Mert müldür sağ bek de tek hedef olmalı.Yerli bir kaleci bulmalıyız.Bana biri yabancı sağ bek alırsak sadece ligde oynayacağımız bir sezonda Kerem-Yunus formsuz olur ya da sakatlanırsa, Abdülkerim bekleneni veremezse ne çözüm bulacağımızı, belki en kritik maçlarda hangi 3 yerliyle oynayacağımızın planını bir yazabilir mi? Başka yerliler mi alacağız? O yerliler hangi yabancı yerine oynayacak? Yoksa Berkan-Taylan-Akbaba gibi adamlara mı güveneceğiz? Yoksa Emin-Hamza gibi gençleri pat diye 11 mi çıkaracağız? Muslera'yı mı keseceğiz? Ne olacak?
admıne sinkaflı msjdan raporlasalarda islem yapsak!!Sucuk sana feda olsun iddaaya da gerek yok
Ne zaman istersen sucuğun hazır en büyüğünden
Bana biri yabancı sağ bek alırsak sadece ligde oynayacağımız bir sezonda Kerem-Yunus formsuz olur ya da sakatlanırsa, Abdülkerim bekleneni veremezse ne çözüm bulacağımızı, belki en kritik maçlarda hangi 3 yerliyle oynayacağımızın planını bir yazabilir mi? Başka yerliler mi alacağız? O yerliler hangi yabancı yerine oynayacak? Yoksa Berkan-Taylan-Akbaba gibi adamlara mı güveneceğiz? Yoksa Emin-Hamza gibi gençleri pat diye 11 mi çıkaracağız? Muslera'yı mı keseceğiz? Ne olacak?
Forumdakilerin büyük çoğunluğunun bence evet. Carrusca’dan sonra da bir 5-6 sene tüm Arjantinli genç yetenekler burda tutmuyor gibi bir tutum oluşturmuşlardı.Evandere karşı bu kadar önyargının sebebi Cicaldau mu?
admıne sinkaflı msjdan raporlasalarda islem yapsak!!
Hocası Mutu,kötü alışkanlıkları olmasa bari!
Bende aynisini diyorum zaten renktas.. Falcaovic..geri aldik gibi oldu..kardeşim adamlar çakacak yer arıyor zaten adamı neyi bitirdi ya
1 ay pazarlık yapıp alamayacağımız isim harit belli ki. 4 m euro maaş isteyen adamı en düşük kaça ikna edebilirsin ki? Bir de geçmişi çalkantılı bi herif yani
Tam bir liboş kral örneği halkının arkasını topluyoryakında forumdaki hamleleri yüzünden dayak yiyen ilk üye olacaksın. arkanı topluyoz burda.
bu lazaro ismini de twitterdaki bi sayfa attı ortaya listedeki iki isimden biri dubois biri lazaro diye.hiç bir ciddiyeti yok.kimse lazaro ismini söylemedi.ne diye boş yere konu oldu anlamadım.herif interin oyuncusu
Tipler aynı gelmesin.Galatasaray'ın gündeminde olan sağ bek Valentino Lazaro ve bi zamanlar sağ bekimiz olan Yedlin
![]()