- 3 Temmuz 2012
- 133.971
- 80.807
- 5.198
nie beka beka alınmıyor anlamıs degilim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merti 6-7ye falan vermezlerMuslera'yı çok istisna maçlar dışında kesecek gibi durmuyoruz, yerine kaleci de aramıyoruz zaten. Muslera'yı kestirecek alabileceğimiz yerli kaleci var mı onu da bilmiyorum. Hele Muslera bu kadar maaş alırken. O yüzden kaleyi geçiyorum.
Direkt kesin ilk 11'e adam aradığımız mevkiler şu an; sağ bek, 6 numara, 10 numara, santrafor. Bunların en az biri ilk 11 seviyesinde güvenilir bir yerli olmalı ki; Abdülkerim-Yunus-Kerem'in üçüne birden mecbur kalmadan da sahaya net kadrolar çıkarabilelim. Transferi mümkün ve güvenilir bir 6 ve 10 numara yerli yok. Santraforda da bir tek Umut Bozok bir ihtimal ama o da çok net ilk 11 oyuncusu sayılmaz. Geriye sağ bek kalıyor. Oraya Türk almalıyız ki elimiz rahatlasın. Üstelik sağolsun Mert sol beki de yedekliyor. PVA gibi sakatlık riski yüksek bir oyuncu oynamadığında elimizde Kazımcan veya Ömer Bayram yerine Omar'ı seçmek gibi bir opsiyonumuz da olacak.
Sağ bek için tek mantıklı çare, transferde ilk ve öncelikli hedef olması gereken tek isim MERT MÜLDÜR, gerisi ondan sonra bakılmalı. 6m-7m neyse verip alıp gelmemiz lazım, bonus monus her neyse vererek. Bunun tartışma kabul eder bir tarafı bile yok bence.
sonra schalke niye küme düştü. farfanlı huntelaarlı takımı ne hale getirdiler bursaspor gibi oldubuna ilk başta schalkede o kontratı veren dingil kimse ona sövmek lazım aslında
nie beka beka alınmıyor anlamıs degilim
merti 6-7ye falan vermezler
küstürdüler transfersimoyuBizim kim nerde ne yiyip içiyorcu magazin duyumcusu vardı ,spamla kapttılarmı hesabını?hiç denk gelmiyorum artık
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
dobuşu beğenmedin mi ağabey
gedsonu donunda sallar beka bekaben de çok istiyorum. ama her ihtimale karşı bir tane fizikli 6 no yedek almak şartıyla
seferovic - boupendza - bozok - eren aydın forvet hattına okey olur musunuz?
Eyvahlar olsun