Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Sami Karakoç @Umut Işık kırılmaca darılmaca yok.erdal bozkurt kim?herifin bilgisi yok,yorum yapıyo.habermiş gibi paylaşıyosunuz iyi guzel ama gazeteci mi?değil.millet zaten sinirli.ilhan tuysuz denen herif mohamedin ayagı kırıldı diye yalan söyleyen adam.ben tutan transfer bilgisi de görmedim.neden yangıana körükle gidiyosunuz?yarına kadar bekleyemez misiniz en azından nevzatı,rodopu vs takip edip.
Not düşeyim Erdan Bozkurt haberini ben paylaşmadım bu tarz kolpa adamlarla da işim olmaz sayfaya dahi atmam kaldı ki fotospor'u bir gram ciddiye almam

GD: “Bakın haysiyet cellatları, bizim işimiz haber yapmak. Transferi uzatanlara soracaksınız. Bizim yüzümüzden transferlerin yattığı yok.”

HY: “Kimse daha bilmezken Oliveira ilk gelen isim dedik. Seferovic ilk açıklanan isim olacak dedik, Galatasaray sağ bek alacak dedik ertesi gün ismini verdik. Grillitsch’in bozulduğu yok, devam ediyor süreç.”

Sert bir 6 numara lazım kavgacı uzun boylu rakibi korkutacak sindirecek lider arkadaşlarını koruyacak topu tutup oyunu gerektiğinde yavaşlatacak.
İki Trabzon maçında da öne geçip rakibi tutamadık orta saha yüzünden bıktım bu geçiş oyunu zirvaligindan ligde senin kalitende 4-5 takım var yok eze eze yeneceksin güçsüz takımları derbilerde de yenilmesen zaten şampiyon oluyorsun .

giriltshin olması şart.15 gun kaldı.milletf arkında degil bişeyin.daha ne alternatifi deyyuzlar

HY: “Kadir Çetinçalı günlerce Nbombele dedi, Torreira dedi, Fernando dedi. Bir tek biz mi isim verdik? Sizin verdiginiz hicbir ismi vermedik, bizim verdigimiz isimler açıklanıyor. Bizi hedef tahtasına koymayın.”

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt