Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaliteli
Kötü günler için sakladığım 8 bin dolar var. Benden 3 bin dolar çalışır. Herkes elini cebine atsın orta sahasızlıktan kafayı yiyeceğim artık.Kaliteli orta sahayı kazık yemeden alacağımızı sanmıyorum. Bizimkiler ölü pazarlığını bıraksınlar bu konuda. Avrupa'da da yoksun zaten nasıl ikna edeceksin adamları. Werelim parayı
Evet bu konu önemli, griliş gelecek diye 6 no almayacaklarsa olmaz bu iş. Giriliş+mitsö yapmak en mantıklısı.Florian 6 no olacaksa ben istemiyorum.
All rounder joker olacaksa istiyorum.
yedek olabilecek yerli 6 no var mi piyasada?Tam sayılmaz, yerli sorunu olmasa düzenli stoper oynayabilir. Gününe kadar orta sahada da bolca oynar ama Sergio ile çift pivot olmaya bence uygun değil.
Kesinlikle katılıyorum Mitsö'de önemli bir parça olurEvet bu konu önemli, griliş gelecek diye 6 no almayacaklarsa olmaz bu iş. Giriliş+mitsö yapmak en mantıklısı.
Tam menajer önerisi ortaya karışık takım
Çok büyük bişey olması ne acaba, bjknin girmesini mi bekliyor bizimkilerGD: 1-2 gün çok büyük bir şey olmazsa Grillitsch transferi tamamlanır
Morutan bugun nasil oynadi ve yine sadece ilk yari mi oyunda kaldi