Transfer Nöbeti #9 2022 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Griliş+mitsö+sergio+10 no

Maç seviyesine göre oynatılabilecek iyi bi rotasyon olur. Deplerde griliş+mitsöyü banko oynatırım mesela

Griliş bu arada uzun pas konusunda çok istikrarlı kanatların Yunus ve Kerem olduğunu düşünürsek bence büyük fayda sağlar 2-3 arkaya top atsa kilit pasla maçı çözer

Tam sayılmaz, yerli sorunu olmasa düzenli stoper oynayabilir. Gününe kadar orta sahada da bolca oynar ama Sergio ile çift pivot olmaya bence uygun değil.
Üçlü orta saha veya üçlü savunmanın merkezinde oynar gibi duruyor. Defans ile orta saha arasındaki bölgede serbest rolde. Orhan Uluca o kadar övdü ki doğal bir merak uyandırdı bende.

6 olarak grilisi istemiyorum, o profilde farkli adam lazim.

Torreira
Gueye
Cuellar
Sangare

gibi hircin, top kapabilen ve dinamizm olan bir adam lazim.

Okan Buruk bence bugün yapacagi degisiklikleri mac baslamadan önce coktan belirlemisti. Morutan'in iyi sinyaller verdigini söyledigine göre bu performanstan sonra kiraya verilmez. Kanatta veya genel olarak hücumda cesitlilik saglayabilecek oyuncumuz yok yedekte.

Üçlü orta saha veya üçlü savunmanın merkezinde oynar gibi duruyor. Defans ile orta saha arasındaki bölgede serbest rolde. Orhan Uluca o kadar övdü ki doğal bir merak uyandırdı bende.
Reis oyuncu iyidir ben bundan bağımsız konuşuyorum. Top kapan orta saha koymazsak stoperler 30 metreyi savunmak zorunda kalıyor sonra stoperler kötü oluyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt