Hüsnü Ayabakan
Ulubatlı Souness
- 1 Ağustos 2012
- 38.603
- 39.489
- 3.293
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bilmiyorum m8 çok fazla beğenmedim doğrusu dcm olarak, pasları falan iyi ama
Üçlü orta saha veya üçlü savunmanın merkezinde oynar gibi duruyor. Defans ile orta saha arasındaki bölgede serbest rolde. Orhan Uluca o kadar övdü ki doğal bir merak uyandırdı bende.Tam sayılmaz, yerli sorunu olmasa düzenli stoper oynayabilir. Gününe kadar orta sahada da bolca oynar ama Sergio ile çift pivot olmaya bence uygun değil.
Az'deki adam mı? O da tam 6 değildi sanki daha çok 8 gibiydi.Kesinlikle katılıyorum Mitsö'de önemli bir parça olur
6-8 ikisini de oynayabiliyormuş o yüzden bence iyi olurAz'deki adam mı? O da tam 6 değildi sanki daha çok 8 gibiydi.
Reis oyuncu iyidir ben bundan bağımsız konuşuyorum. Top kapan orta saha koymazsak stoperler 30 metreyi savunmak zorunda kalıyor sonra stoperler kötü oluyor.Üçlü orta saha veya üçlü savunmanın merkezinde oynar gibi duruyor. Defans ile orta saha arasındaki bölgede serbest rolde. Orhan Uluca o kadar övdü ki doğal bir merak uyandırdı bende.
6 olarak grilisi istemiyorum, o profilde farkli adam lazim.
Torreira
Gueye
Cuellar
Sangare
gibi hircin, top kapabilen ve dinamizm olan bir adam lazim.
Çare OnanaReis oyuncu iyidir ben bundan bağımsız konuşuyorum. Top kapan orta saha koymazsak stoperler 30 metreyi savunmak zorunda kalıyor sonra stoperler kötü oluyor.